Mòmies i animals sagrats

Un relat de: Iona
Després de fer un petó a la mare i una carícia a la mixina, he agafat la motxilla per anar a l'escola. Avui és un dia especial, anem d'excursió al museu egipci de Barcelona, per conèixer més coses sobre els egipcis, ara que a classe hem acabat el tema.

La visita m'ha agradat i el que he trobat més interessant ha estat descobrir com s'ho feien els egipcis per transformar els morts en mòmies i conèixer més coses sobre les seves creences màgiques. Però...

A la tarda ha passat que no hem trobat per enlloc la mixina. L'hem buscat i hem preguntat als veïns, però res de res. I hem anat a dormir angoixats, pensant que potser un cotxe l'ha pogut atropellar.

Però l'angoixa ha anat en augment. La mixina es trobava en una mena de granja amb molts altres gats. Un senyor que en classificava, l'ha posat amb uns altres dins un sac i els ha col·locat en un carretó que han entrat dins d'una sala on no m'han deixat entrar.
Miols desesperats.

Llavors m'he despertat xisclant, davant de les vitrines del museu que contenen les mòmies de gat.

Relat participant al Repte clàssic DCCX del fòrum d'ARC relataires

Iona

Comentaris

  • Feina feta no té destorb[Ofensiu]
    kefas | 22-09-2021

    Veus el que té la ciència ? Abans creien que, en morir, sortíem d’aquest món i anàvem a un altre món que està per dalt o per baix segons el comportament de cadascú. Això era perquè encara no sabien que estàvem fets d’àtoms, tant petitets que quan deixen de formar la UTA (Unió Temporal d’Àtoms) que som, es dispersen i van a formar altres UTA, alguns en forma d’enciam, altres en forma de gotes d’aigua i altres potser acabaran formant part, Déu no ho vulgui, d’aquest jove de l’escala amb idees radicalment contràries a les nostres.

    Segur que encara hi ha molta gent que pensa com abans, però no crec que dominin la tècnica de la momificació de gats. No cal que temis pel teu. Potser només es podrien momificar amb la teva prodigiosa imaginació.

  • Si, un malson[Ofensiu]
    Atlantis | 20-09-2021

    Realment un malson. Els gats tenen el costum d'amagar-se i no m'estranya que el conjunt del museu i la seva recerca et fes somiar amb la mòmia del teu gatet.

  • Mòmies egípcies[Ofensiu]
    Prou bé | 20-09-2021

    Bon relat sobre l'angoixa per una pèrdua. Angoixa nascuda per la visita a un museu que impacta. Amb total cordialitat

l´Autor

Foto de perfil de Iona

Iona

82 Relats

316 Comentaris

27654 Lectures

Valoració de l'autor: 9.66

Biografia:
Durant el confinament vaig provar això que en diuen escriure i ves per on em va agradar. Ara, novella en el món de l'escriptura, vaig fent, desfent i aprenent.

El meu blog: Despullant sentiments de Iona

A Instagram: @lecturesxgaudir