MEJOR JUNTOS O JUNTOS POR COJONES?

Un relat de: Tomàs-Maria Porta i Calsina
Mejor juntos? Segur? Imagine’m que Espanya fos un xicot i es volés casar amb una xicota que es digués Catalunya (fem-ho tradicional per a no complicar-ho). Anant de visita a casa del pretès futur sogre imagino que es donaria una conversa si fa no fa així:

- Espanya: he vingut a demanar la mà de Catalunya.

- Pare de Catalunya: em sembla molt bé, però és Catalunya qui ha decidir si es vol casar amb tu o no. Jo només puc aconsellar-la, si es que em vol escoltar.

- Espanya: Catalunya, decidir? Però si la decisió del matrimoni és una cosa de pare i futur marit. Ella no hi ha de tenir ni veu, ni vot. Ha d’acatar el que vós i jo decidim.

- Pare de Catalunya: Ui, noi, em sembla que coneixes poc la meva filla. Ella està per decidir totes les coses que afectin a la seva vida..,ç

- Espanya: Doncs si ella no em vol i vostè hi està d’acord serà meva per collons, què s’ha pensat aquesta mossa....

- Pare de Catalunya: ???????? !!!!!!!!!!!!! Bé jove, vostè amb que compta?

- Espanya: Miri, compto amb un deute exterior dels més elevats d’occident, la tassa de parats més elevada de l’Unió Europea, el segon índex de pobresa més important d’Europa etc...però la crisi ja ha tocat fons i ja vaig sortint de la crisi....

- Pare de Catalunya: O sigui que veig que a banda de ser una persona tolerant i liberal, vostè és allò que se’n diu un bon partit. I com es guanya la vida vostè?

- Espanya: Per culpa de gran fracàs escolar no vaig poder acabar els estudis, durant molts anys vaig ser un nini i ara em guanyo la vida a base de corrupcions diverses perquè estic molt ben relacionats amb els xoriços més xoriços del govern.

- Pare de Catalunya: Home, la veritat, jo voldria per la meva filla un xicot una mica més convencional. Sense deutes, amb estudis, amb feina i disposat a respectar sempre les decisions de la meva filla...

- Espanya: Vós sou un demòcrata radical, gairebé un terrorista...

- Pare de Catalunya: Calma, home, calmaaaa....

- Espanya: Doncs miri terrorista no pensi que es sortirà amb la seva. Catalunya serà meva per collons: què cony s’han cregut!!!!!!

Etc....

Comentaris

  • MILLOR DEIXAR-HO CORRER[Ofensiu]
    EMBOIRAT | 29-11-2014 | Valoració: 8

    Cada dia em sorprens més!
    m'ha agradat molt aquesta *pedida de mano*