Masturbació femenina

Un relat de: Princeseta

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

Estic sola a casa, els meus pares han marxat de cap de setmana. Per aquesta nit no tinc plans, com a molt estaré escarxofada al sofà veient la peli de TV3. Volia sortir amb les amigues però han anat a la "disco" de moda i jo... passo, no va amb mi. També he trucat al Xavier, el meu xicot, però ha d'estudiar (jo també ho hauria de fer) i no pot sortir.
Pensant en tot el que podia haver fet i que al final no he fet, ha començat la pel·lícula de la tres i no me donat ni compte. La veritat, ara m'hi fixo per que hi ha una escena pujadeta de to... Començo a fixar-me i noto com una escalforeta que s'apodera del meu cos i que a més, fa que estigui cada cop més humida... Penso en com m'agradaria fer-m'ho amb en Xavier...
Estic calenta i sola, vaig a l'habitació i trec una capsa que tinc amagada en un armari. L'obro amb desig i rapidesa, en trec el contingut, el desembolico i... allà està... el vibrador lila que varem comprar fa dos mesos amb en Xavier. Em despullo amb molta agilitat, tinc ganes de sentir plaer...
M'estiro al llit i m'acaricio tota, tanco els ulls i imagino que és en Xavier qui em toca... Em toca els pits i el ventre i el sexe... M'agrada! M'agrada tocar-me i m'acaricio suaument el botonet de l'alegria: el moc amunt i avall, a la dreta i a l'esquerra, faig cercles i dibuixo l'abecedari... Estic molt calenta, sense adonar-me gemego i quan em sento encara m'excito més.
Tinc ganes del plat fort... el meu amic lila s'endinsa dins meu, ara dins ara fora, primer suau i després amb més ritme, cada cop més ritme fins que la rodeta negra de la seva base entra en acció, i en lila vibra i entra i surt, m'encanta, la respiració s'accelera, cada vegada més ràpid però el clímax arriba quan amb l'altra mà torno a encendre el botonet de l'alegria!!! Llavors, amb les carícies al botonet, en lila que en funcionament entra i surt al ritme de la meva mà... OOOOHHHHH!!! I llavors... siiii!!! Em sorprenc cridant amb el pessigolleig per tot el cos i encara més mullada que al principi.
Ho netejo tot i vaig a la dutxa, penso que ha estat una gran estona amb mi mateixa i que s'ha de repetir... Però en aquell precís moment... Obro els ulls i veig que la pel·lícula de la tres ja fa estona que s'ha acabat... Miro l'hora: les 3 de la matinada! Agafo el coixí, apago el televisor i el llum, enfilo el passadís i em fico al meu llit...

Comentaris

  • clar i català[Ofensiu]
    atram | 18-12-2006

    una narració concisa, oberta, plena, sense pudor... com les nits que les dones estem soles, i ens podem donar plaer, imaginar o somniar, tan se val, els somnis eròtics moltes vegades tenen tantíssima més potència que la realitat... que se sàpiga!
    un petó princeseta
    atram

  • Molt bo!![Ofensiu]
    mistika | 06-12-2006 | Valoració: 9

    Hola princeseta!!
    Diria q no t'havia llegit abans...
    Llàstima xq akest relat ma agradat molt;
    però és q últimamnt no m'hi passo gaire x aki...i awi mira dia festiu i plujòs....
    Bé doncs enhorabona per aquest relat tan real. I el final boníssim!! Un toc d'humor desprès de tot l'erotisme ;D.
    Et convido a que em llegeixis ;)
    Místika

  • L'erotisme[Ofensiu]
    Carnestoltes06 | 30-11-2006

    ben treballat: en nom del plaer, t'ho agraeixo!
    Pero el relat té punts negres importants: el pla es estar escarxofada al sofa, pero s'estira al llit, se'n va a la dutxa, però obre els ulls al sofà! Hi ha uns canvis d'escenari sense deixar clar si es tot un somni sense encatenacions d'espais o si es que t'has despitat amb el marc de les escenes.
    La resta, molt bona! et seguiré llegint!
    Carn

  • El teu relat...[Ofensiu]
    Sol_ixent | 30-11-2006

    ...m'ha agradat força, tot i que si em permets, trobo que és una mica "típic"... no sé, això de que succeixi la història i després resulti ser un somni... és una opinió pròpia, totalment subjectiva.

    Per cert, m'ha encantat la frase: "faig cercles i dibuixo l'abecedari... "
    (Està molt ben trobada!)

    Petonets, i et continuaré llegint!

    ;-)

  • Woody Allen deia.....[Ofensiu]
    copernic | 29-11-2006 | Valoració: 9

    que la masturbació era fer l'amor amb la persona que més estimes. Un relat clarament suggerent sobre tot pel sexe contrari, és clar. Ho has descrit amb detall però sense barroeria. Una bona peça. Petons i literatura.

  • Ja ho deia Woody Allen...[Ofensiu]
    Dyonisos | 29-11-2006 | Valoració: 10

    Que això de la masturbació era com fer l'amor amb la persona que més vols en el món. I tant val pels hòmens com per les dones, segons el que veig.
    La veritat és que, bromes a banda, el teu relat és molt bo i, a més a més, d'aquells que et posen... Ja saps, com la pel·lícula que estaves veient.
    Una forta abraçada i endavant!
    (T'ho dic jo que sóc el déu de tot això):

    Dyonisos

  • Molt imaginatiu.[Ofensiu]
    Unicorn Gris | 29-11-2006 | Valoració: 10

    M'agrada molt, és molt suggerent. Saps descriure molt bé i de forma molt literària la realitat. Felicitats!!!

  • Doncs...[Ofensiu]
    Princeseta | 29-11-2006

    Després de l'escena pujadeta de to...

  • M'has ferit la sensibilitat![Ofensiu]
    Jansy | 29-11-2006 | Valoració: 9

    Això és el que passa per mirar pel·lícules tan tard...
    Una bona escena eròtica amb petits tocs d'humor! Molt bo, això del "botonet de l'alegria"!
    El que m'intriga més és saber quan s'ha adormit exactament. Abans, durant o després de l'escena pujadeta de to?

    Felicitats, un bon relat!

Valoració mitja: 9.4

l´Autor

Foto de perfil de Princeseta

Princeseta

9 Relats

25 Comentaris

18126 Lectures

Valoració de l'autor: 9.06

Biografia:
Estudio a la UAB Educació Social. Sempre havia anat escrivint petites coses. Però va ser el meu xicot qui em va animar a publicar aquí. Gràcies.