Són les 6:00 del dimarts

Un relat de: Princeseta

Són les 6:00 del dimarts, surto del llit, em poso la bata sobre el meu cos nu. Vaig cap a la cuina, tinc força gana, preparo esmorzar per a dos.

Són les 6:00 del dimarts, ara arribo a casa, agafo el correu. Vaig a la cuina i em preparo un got de llet. Deixo les maletes a l'habitació sense desfer i em fico al llit. El viatge ha estat molt dur.

Són les 6:00 del dimarts, estic cansada. Ha estat una nit molt freda... Almenys he pogut estar una estona a casa d'aquell vell impertinent. No he cobrat gaire però la calefacció m'ha anat bé.

Són les 6:00 del dimarts, em llevo, estic suada. M'aixeco i vaig al bany. Merda! Està ocupat... Em pixo!!!

Són les 6:00 del dimarts, alguna cosa entre les cames em desperta, obro els ulls...Ah! És en Roger, m'encanta que em desperti així... Fem un clau abans de llevar-nos.

Són les 6:00 del dimarts, la Marta s'ha despertat, els seus plors demanen el pit de la mare. Em llevo, em poso la bata i li dono de menjar.

Són les 6:00 del dimarts, ja fa quatre mesos que sóc aquí. No puc dormir... La llitera de la garjola no és gaire còmoda...

Són les 6:00 del dimarts, un avís del despertador, em vesteixo, agafo el cotxe, conecto la ràdio i puja el primer cient: A l'aeroport! Ha d'agafar el pont aeri...

Són les 6:00 del dimarts, vaig de camí a la Zona Franca de Bracelona... Fa un fred que pela, però... s'ha d'anar a comprar el peix fresc al Mercabarna...

Són les 6:00 del dimarts, em desperta un municipal He de marxar del banc... Ara hauré de buscar un altre on poder dormir la mona tapat amb els meus cartrons...

Comentaris

  • M'agrada![Ofensiu]
    Jansy | 16-02-2007 | Valoració: 9

    M'agrada com, mica en mica, el misteri va creixent, i l'expectació augmenta. Ho dic perquè a mesura que llegeixes les diferents situacions són millors.

    M'ha sobtat sobretot el del taxista. Amb tres línies fas endevinar l'entorn de la situació sense explicar els perquès. Està molt bé!

    Escriu més!

l´Autor

Foto de perfil de Princeseta

Princeseta

9 Relats

25 Comentaris

18125 Lectures

Valoració de l'autor: 9.06

Biografia:
Estudio a la UAB Educació Social. Sempre havia anat escrivint petites coses. Però va ser el meu xicot qui em va animar a publicar aquí. Gràcies.