Imatges d'amor

Un relat de: Princeseta

L'amor ens omple la vida… Hi ha amors de molts tipus: n'hi ha que són com els que surten a les pel·lícules, històries impossibles que sovint superen la ficció...
També hi ha amors innocents, aquells que tenim de petits. Com quan somniava amb ser la princesa d'un conte de fades i trobar el meu príncep blau... ( ara soc princesa però no pas d'un castell i tinc el meu príncep, però tampoc no és blau...)
Però l'amor sobretot el formen moltes coses, tot i que jo en destacaria dues: estar molt unit a la parella, ja sigui coses bones o coses dolentes; i la comunicació, per que donar amor als altres també és parlar d'ell.
Encara hi ha un element que forma part de l'amor però que de vegades es deslliga d'aquest i va per lliure... El sexe, la passió per un altre cos, que sovint ens fa arribar a les estrelles ( cosa que l'amor aconsegueix només en pensar-hi) L'amor són petons, són carícies, romanticisme...
Però aquest sentiment es pot expressar per diverses vies, les que més m'agraden són: les flors i el que porten amb elles ( el que s'expressa amb elles i de qui te les regala) i la mirada, que no pot enganyar mai quan un esta enamorat.
Tot i això, de vegades l'amor fa mal, ja que si no en fes de mal no seria pas amor...

Molt amor per tots!!!

Comentaris

  • Ai, l'amor...[Ofensiu]
    Jansy | 09-08-2007 | Valoració: 8

    Ei, que l'havia llegit però no comentat.

    Es nota que t'agrada parlar d'amor, eh! Deus estar enamorada. Sí, és cert, d'amors n'hi ha de molts tipus i cadascun d'ells té el valor que cadascú li doni. Uns estimen d'una manera, els altres d'una altra. Altres potser volen estimar diferent però no poden. Resumint... molts tipus!

l´Autor

Foto de perfil de Princeseta

Princeseta

9 Relats

25 Comentaris

18128 Lectures

Valoració de l'autor: 9.06

Biografia:
Estudio a la UAB Educació Social. Sempre havia anat escrivint petites coses. Però va ser el meu xicot qui em va animar a publicar aquí. Gràcies.