MAL AL MALUC

Un relat de: Rubba Bertanero


Una persona jove, d'aparença saludable, hàbits sans, sense historial familiar remarcable. El metge ho té clar.

Aquell mal al màluc que apareix en gent jove és l'epidèmia de les noves generacions. El doctor es posa bé les ulleres, es mira al jovenet de dalt a baix, li diu que s' assegui que li omplirà el full amb el tractament.

- On portes el mòbil normalment quan no el tens enganxat a l'orella?

El noi assenyala compulsivament la butxaca dreta del pantaló, treu l'aparell i repassa una vegada més la pantalleta, cosa que ja ha fet també compulsivament una dotzena de vegades més en els darrers deu minuts.

- Doncs bé, li diu el doctor. A partir d'avui, i, durant un mes, duràs el mòbil a la butxaca esquerra, per compensar el desequilibri pèlvic. I quan just faci un mes, em tornes a venir a veure'm.

Just al passar el mes, ja dins la consulta. Un cop el maluc recuperat. El metge li demana el mòbil al jove, i en un sol moviment de dits, li esborra de l'aparell totes les xarxes socials amb tots el contactes.

- Llest! Tot en ordre - li comenta el doctor.

Des de llavors, el Joan, camina més alleujat. Li ha millorat també l'artrosi incipient del dit polze de la mà dreta i ja no té la vista cansada.

El doctor Saumell segueix visitant joves enganxats a les xarxes socials.

Comentaris

  • Potser sí...[Ofensiu]

    Potser sí que tal com diu la Montse Guillén Galimany, d’aquí quatre díes hi haurà una nova especialitat mèdica: la xarxologia…
    M’ha agradat força!
    —Joan—

  • Molt encentat![Ofensiu]

    Sembla una profecia! Qualsevol dia d'aquests hi haurà un metge especialista en "mals " d'aquesta mena. Molt bo! Enhorabona, Rubba! I bon any!

  • Molt encentat![Ofensiu]

    Sembla una profecia! Qualsevol dia d'aquests hi haurà un metge especialista en "mals " d'aquesta mena. Molt bo! Enhorabona, Rubba! I bon any!

l´Autor

Foto de perfil de Rubba Bertanero

Rubba Bertanero

77 Relats

91 Comentaris

43610 Lectures

Valoració de l'autor: 9.81

Biografia:
Aprenent a escriure.

Disfrutant de llegir.

S´accepten comentaris, (fins i tot si són bons).

xavi6227@gmail.com