Mai més

Un relat de: angie

Els excessos etílics i el baix rendiment neuronal provocaren que el seu despertar no fos, precisament, on ell hagués desitjat.
La minsa llum que penjava del sostre, barrejada amb el gust agre del seu vomitar, l'anaven arrencant d'aquell son pastós del que no aconseguia desfer-se'n del tot.


Com flaixos intermitents arribaven a la seva ment, unes cames llargues, un micro-vestit blanc i uns llavis pintats de fúcsia. Ballava insinuant-se mentre ell ofegava, en gots de ginebra, la seva excitació. Era el primer cop que la veia al Bananas, n'estava segur. Era joveneta i se la veia força fràgil.

Sortiren junts del local, a quarts de cinc i es dirigiren a l'aparcament que s'obria just al davant. Ell la tenia presa per la cintura i ella li magrejava l'entrecuix... Pujaren al cotxe i es dirigiren cap a les afores, on ell vivia.
La conducció no era fàcil, doncs, entre la desinhibició acumulada per la beguda i les arts estratègiques d'aquell bombó que no parava d'ensenyar-li la lligacama, a punt estaren de sortir-se de la carretera, al revolt de Miramar.
Just parar, ella li va fer un sucós petó buscant la seva llengua amb desesper i la seva mà dreta palpà el membre que fruïa al seu tacte. Però, l'escalfor, de cop, pujà al front d'ell, a les parpelles, al coll......la respiració s'entrebancà i......un fil de veu es perdé entre les ombres de la nit i la rialla d'ella.

*

Era a l'hospital.

- Ha begut massa, ja li hem fet un rentat gàstric. I ara, faci un esforç ....què recorda abans de que el trobés la policia, despullat al Castell de Montjuïc?

Comentaris

  • Bananas[Ofensiu]
    XvI | 10-02-2006

    Més propi de terror, potser, el principi "una llum minsa" no m'acaba de quadrar amb el final a l'hospital, que un se l'imagina blanc i lluminós, clar que potser és un tètric antre de novela negra.
    Per ser un relat limitat a un màxim de paraules, li treus molt de suc. T'animaria a fer-ne un relat llarg.

    salutacions

  • Curt i dens[Ofensiu]
    JoanaCarner | 19-01-2006

    M'ha agradat. Curt, dens i ben resolt. No hi sobra res, i tampoc hi falta.

  • No pot ser[Ofensiu]
    miquelfunni | 14-01-2006

    Amb lo ve que s´ ho passava, no pot ser que tingues un "accident", però no entenc per que anava despullat?
    I a ella no li ha passat res?
    Pot ser serà l´ infermera?
    jeje, quina mala llet!!!
    Aquest noi, si va arribar al castell, es mereixia algú millor, no?

    besets

  • molt graciós i sorprnent, angie![Ofensiu]
    llu6na6 | 13-01-2006

    veig que participes activament en el repte.

    El teu és un relat ben travat, amb pinzellades segures.

    Els persoantges ben definits. Ens dus pel text completament submergits en l'interès creixent que provoqies i finalment.... zas! La sorpresa, magistral!

    Gràcies per llegir-me i comentar-me!

    per a molt i molts relats dels teus!!

l´Autor

Foto de perfil de angie

angie

199 Relats

1457 Comentaris

276280 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
Sóc tan sols un fantasma d'allò que m'agradaria ser, per això em trec el llençol sovint i em despullo entre la prosa i la poesia, per trobar el món que somnio.









El meu correu :angels_torres2@hotmail.com