L'Anna és lesbiana

Un relat de: Àfrika Winslet

En Pau no l’havia tornat a trucar, i ja feia sis dies des d’aquella picabaralla que havien tingut… En fi, va obrir l’aixeta de l’aigua calenta i s’assegué a terra, amb l’esquena contra la paret, esperant a que s’omplís la banyera. Portava un barnús blau cel i unes sabatilles d’estar per casa, reposava el seu cap sobre els genolls i el cabell li queia sobre els ulls, amagant un tel de llàgrimes.
Quan la banyera ja era gairebé plena, l’Anna s’aixecà del terra, es descordà el barnús lentament i s’hi ficà a dins. L’aigua era força calenta, i en estirar-se sentí com el benestar i la tranquil•litat l’envaïen de cap a peus. El millor remei pel desamor era un bon bany calent, que netejava el dolor i esbandia els llàgrimes.

Era allà, amb els ulls clucs i les neurones desconnectades, quan sentí que alguna cosa li havia tocat la cama, però en un principi no va en fer gaire cas... Llavors, notà com alguna cosa s’esmunyia, s’enredava al seu peu i pujava per la seva cama esquerra. Obrí els ulls, però no va veure res entre aquell mar d’escuma. Desconcertada, es quedà en silenci, com esperant, i no es decidí a descobrir què carai era allò. Estava una mica esporuguida i, al mateix temps, se sentia derrotada i es deixava fer. Bé, de fet no és que es deixés fer... de fet, un serpenteig li pujava per la cuixa, eriçant-li els pèls, posant-li la pell de gallina... de fet, hi havia alguna cosa en aquella sensació que li començava a encisar de cap a peus. Per això va deixar que aquell misteri sota l’escuma fes de les seves...
L’Anna tancà els ulls i s’endinsà una mica més en aquella aigua calenta, en aquell mar de bombolles de sabó, en aquell oceà de sensacions en que s’havia transformat la banyera. Sentí una carícia que li solcava l’entrecuix, una i una altre que s’endinsava, encara més, resseguint un calfred que li naixia a la punta del dit gros i arribava fins el coll, tot pujant per l’esquena. Sospirà. Les seves mans, inconscientment, començaren a lliscar per la seva pell bruna, buscant i resseguint cadascuna de les corbes del seu cos. De sobte, sentí un raig d’aigua calenta, un neguit, el seu cor que bategava amb força, la respiració accelerada... i enmig del silenci un gemec, i un altre...
Quan tornà a obrir els ulls, la banyera estava a punt de vessar però només va tenir forces (i ganes) per tancar lentament l’aixeta amb els dits del peu dret. Es quedà embadalida, mirant la paret sense veure-hi la sanefa que dibuixaven les rajoles, resseguint-les només amb la mirada. Es quedà ben quieta, no va moure ni un dit, els seus cabells flotaven entre bombolles de sabó que reflectien coloraines sota la llum artificial. Pensà en les nits que havia passat amb el Pau... i no recordà cap moment com aquell. Pensà en les nits que havien passat des d’aquell Agost al càmping de Tossa, quan va conèixer aquell noi alt i ros... i no va trobar cap instant com aquell.

L’Anna sortí de la banyera i es recargolà sota el barnús, amb el cabell encara xop. Es tornà a asseure al terra, abraçant els seus genolls, mentre les gotes que queien del seu cabell li regalimaven galta a baix. Mirà la banyera de cua d’ull i se sentí una mica desconcertada... S’ho havia fet amb la dutxa!
Així va ser com l’Anna descobrí, un bon dia, que era lesbiana.


Comentaris

  • Hahahahaha![Ofensiu]
    Ilargi betea | 10-03-2006 | Valoració: 9

    Llegint el teu regal he recodat el dia que a mi em va passar una cosa semblant amb l'hidromassatge de la banyera... era una adolescent que encara no havia viscut aquestes sensacions amb una persona i vaig flipar! :P Així, jo també sóc lesbiana?
    Bé, potser el meu xicot (un fiber com tu) no estarà d'acord... però que hi farem, potser és com diuen a "los dos lados de la cama", que tots som bisexuals!

    No t'havia llegit mai i m'ha agradat molt el teu estil. Et seguiré llegint, maca!

    Una abraçada i molta màgia!

  • Una nova definició de lesbianisme![Ofensiu]
    Leela | 07-03-2006

    Afrika, m'encanta el teu humor.
    Ja em va agradar molt quant vaig llegir Una nova espècie i ara, aquest relat m'ha deixat una sensació més agradable encara. M'agradat com 'critiques' les qualificacions que la gent donem als demés quan no són com nosaltres.
    M'ha agradat molt també la descripció de la situació. Jo tendeixo a anar cap a la banyera quan em sento trista, deu ser que ens agrada tornar als nostres orígens marins.... :-)
    El més remarcable: el teu humor crític. Genial!

    Un petonarruuuuuu!!!!!!!!

    Leela

  • Sol_ixent | 05-02-2006

    Un relat sorprenent i captivador des del primer instant. Jo tampoc t'havia llegit mai però crec que no serà l'últim.

    Una abraçada!

    Sol_ixent

  • ja ja ja[Ofensiu]
    Capdelin | 04-02-2006 | Valoració: 10

    m'embruixes amb aquest còctel eròtic d'aigua, dutxa, escuma i humor fi en forma de bombolles perfumades...
    què bo fer-s'ho amb la dutxa, ella és agradable, tot lo calenta que desitgis, tot l'intensa que vulguis, pluja fina o a rajada brutal i al final... et deixa neta com si res... potser no n'hi ha altra igual.
    ptons i una abraçada fora de la dutxa...

  • No ho hagués pensat mai[Ofensiu]
    Carme Dangla | 03-02-2006

    Allà, tan relaxadeta a la banyera, tota calenta, amb bombolletes…
    Que, sobtadament, la meva orientació sexual, canviés de cop.
    La propera vegada, que m'hi fiqui, segur que hi penso, fins que arribi aquell moment dins la banyera, que és impossible pensar en res.
    Sigui el que sigui, sé que sortiré dona, de la banyera.

  • Alien[Ofensiu]

    Noia, per un moment he cregut que hi havia un àlien dins la banyera de la pobra Anna.
    Afortunadament, de seguida es veu que era un alien una mica "calentonet"
    Però la teva història té el problema que el que sigui lesbiana o hétero, depèn del gènere gramatical de la dutxa, que si fos per la forma no coincidiria pas. Vaja, que no sóc gens freudià, però les connotacions d'una cosa allargada i que treu líquid per la punta…
    Total, que m`he divertit molt amb la història i especulat sobre ella, fins i tot he pres el pèl a la meva filla -en això hi ha tota la confiança-, fent-li llegir la història i fent especulacions indirectes sobre el seu costum de banyar-se en lloc de dutxar-se.

  • El teu relat m'ha captivat[Ofensiu]
    Bruixot | 31-01-2006

    tot i que li trobo alguna pega. No queda clar que és la dutxa fins al final, però ella si que ho hauria de saber, no?
    Però trobo que escrius molt bé, millorant cada dia (això és per mi el millor de la web, que veus millorar a la gent!!).
    Un dia, amb més temps, et comentaré més coses que t'he llegit....

    Bruixot

Valoració mitja: 9.67

l´Autor

Foto de perfil de Àfrika Winslet

Àfrika Winslet

107 Relats

829 Comentaris

159773 Lectures

Valoració de l'autor: 9.76

Biografia:
Bones!! El meu nom és Laia, vaig néixer a Tarragona però des de ben petita visc a L'Hospitalet de Llobregat (visca L'H!). Tinc vint-i-quatre anys i estudio Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes a la UPC (Campus Nord, Barcelona).
Agraeixo el temps que dediqueu a llegir-me, els vostres comentaris, consells i crítiques...

Per qualsevol cosa, la meva adreça és:
Laia_fiber [arroba] hotmail.com

I, ara, també podeu visitar els meus blogs:
Àfrika Winslet
La otra Àfrika Winslet ...



eeeiiiii, ja és aquí!! Disponible, si el demaneu, a les llibreries!!

ELS ATZURS - CAMINS PARAL·LELS

Ed. Emboscall


Aquest llibre, del que formo part amb un relat, sorgeix d'un projecte engegat fa un any i compartit per cinc escriptors/es d'arreu de Catalunya que mostren, cadascú en el seu estil i des de la seva visió, una història que té com a protagonista alguna persona propera. El llibre, doncs, és dividit en cinc parts ben diferenciades que reflecteixen alhora la visió d'una realitat concreta i palpable i el tarannà literari de cada escriptor/a.


He arribat fins aquí gràcies a set casualitats:

1- Un dia avorrit i gris em va dur a aquesta pàgina.
2- Algunes persones van llegir i comentar els meus primers relats.
3- Després dels primers relats van venir d'altres.
4- Algú em va donar la mà i em va acostar al fòrum.
5- Vaig descobrir EL REPTE.
6- Vaig començar a conèixer en profunditat tot el que és RC.
7- Vaig descobrir quelcom perdut dins meu: l'escriptura.

Ara, no penso perdre-ho mai més.