L'animal en zel

Un relat de: camarassa

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

Per què t'havies de semblar tant a ta mare, mala puta? Ja m'has agafat prou pels collons, i no pararàs fins que em quedi sec. Sé que si ens enxampa s'haurà acabat tot. Tu també ho saps, prou que ho saps. T'agrada veure'm patir d'aquesta manera, i que m'arrossegui com un gos en zel darrere teu. I jo, com un gos en zel, no paro de refregar-me per la teva cama, amunt i avall, un frenesí esgotador. Haig de posar punt i final. D'alguna manera. Fins i tot he pensat en assassinar-te, i enterrar-te, feta a trossos, en el descampat que hi ha fora ciutat, recoberta amb calç viva. He somiat que t'omplia la boca de calç, i que et sortia pels forats del nas. No, no puc fer-ho. Les criatures són massa petites, i no vull anar a la pressó per culpa d'algú com tu, mala puta. L'altre dia portaves el parfum de ta mare, i anaves sense sostens, m' ho va dir en Ciscu, el del bar. Tots els vells de la plaça et van començar a dir coses obscenes quan passaves davant d'ells, i tu els hi reies. Quan follem, em donen ganes de devorar-te i no és una metàfora. Digerir-te i tenir-te dins meu, fer-te desaparèixer dels ulls dels altres. Jo no era així, mala puta. No sé que em passa. L'he dit a ta mare que te n'hauries d'anar de casa. Que som molts i el pis és petit. Sé que em farà cas, la tinc dominada. Així que fot el camp, i allunyat de la meva vida, del meu cos. A les nits només penso amb la teva suor, amb el seu gust, i per calmar-me he de surtir a la terrassa a fumar-me un porro. No et perdonaré que em mosseguessis el capullo, fins fer-me sang. Li vaig haver de dir que me l'havia enganxat amb la cremallera, cosa poc creïble. Es pensa que vaig de putes. Sí, amb la puta de la seva filla.
Ella es va despullar a poc a poc, sense dir res. Tampoc semblava que el que havia sentit, l'hagués afectat, ni el més mínim. Ell la va agafar amb força. Es va treure la polla per entre la brageta i la va comença a penetrar dempeus, just a l'entrar de la seva habitació, ara que la dona havia anat a buscar les criatures a l'escola. Per la tele, xerraven uns tertulians sobre la possible relació lésbica entre l'Encarna Sánchez i la Ibabel Pantoja. Es sentia la tele de fons. I ells follant com a gossos. Ell se la va endur al sofà del menjador, agafant-la per les cuixes i amb la cigala encara dins d'ella. Allà, la va fer posar de quatre potes, i va començar a encabir-la en el seu mínuscul anus. Mala puta, ara sabràs que és el dolor. No entrava, així que va començar a llepar-li el forat del cul com qui llepa un gelat que s'està desfent. I a ficar i treure el seu dit índex. Després, li va entrar tota, i d'un cop, fins la base. Feia tanta força que semblava que els pebrots també li entrarien. Es va córrer, i el moment que d'ell surtia la lefa com un manantial, una intensa hemorràgia brotava de l'anus profanat, tacant les cames d'ella i les d'ell. Espantat, però encara amb la relaxació que dóna el postorgasme, la va treure ràpid, i es va posar dret. Ella no deia res, només s'ho mirava, amb uns ulls de xai que espera torn en un escorxador. Es va eixugar la polla amb uns clínex. Es va vestir i va sortir de casa. Que he fet, déu meu, d'aquesta no me'n surto.


Comentaris

  • molt bé[Ofensiu]
    filladelvent | 20-06-2005 | Valoració: 9

    Bona imaginació! Molt directe, es transmet la sensació d'impotència d'ell davant ella que el té dominat.
    Si t'agrada l'erotisme, passa't pels meus relats i llegeix ben sola a casa. Comenta-m'ho si pot ser, i fes-ho sincerament.
    Felicitats!

l´Autor

Foto de perfil de camarassa

camarassa

60 Relats

62 Comentaris

53416 Lectures

Valoració de l'autor: 9.33

Biografia:
Camarassa és una vila de la Noguera, i per ella hi passa el Segre. M'agraden els capvespres a Camarassa, pels carrers empedrats o bé en la petita platgeta que hi ha abaix, vora el riu. També t'hi pots banyar, o bé fer un picnic a la riba.