La receta de la feliçitat és pot trobar.

Un relat de: Marteta
Amb les ganes i la ilusió en que vaig treballar, m'ho agraeixes així?
Tu saps les vegades en que no em feia ganes fer res, i per tu he fet el doble del que hauria de haver fet. Que per tu he donat tot el que podria haver donat i més. Saps que és la primera vegada que m'esforço així? I tot això per aquest pèsim resultat.
Què vol que faci ara? Quedarme de braços creuats. No, perque en aquestra vida, caure està permitit, però aixecarse és obligatori. No, tampoc em deixaré caure, això es de covards, i jo no ho soc. No em pens rendit tampoc, no pens mirarte mai més.
Però no deixaré de creure en mi, ni amb les meves possibilitats, i he descobert que en aquest temps en que volia fer-ho tot per tu, no m'ha servit de res, o tal vegada si, m'he adonat que tu ets el que no em serveix, i que només em fa falta la meva companyia per a poder ser feliç.

Comentaris

  • Hola Cercantla...[Ofensiu]
    llamp! | 24-02-2011


    Primer de tot t'agraeixo el teu comentari al meu darrer poema "Satisfacció". He estat llegint coses teves. Molt per sobre, però ja m'he fet una idea. Parles tot sovint de sentiments i tot sovint sembla que et dirigeixis a una mateixa persona. Com en aquest relat on retreus a l'altre que no hagi fet res, contra les ganes que hi has posat tu.

    Els títols dels teus escrits són força originals i ben trobats, jo diria que també són títols-esquer, que pretenen cridar l'atenció. Ben fet, si no et reivindiques en aquesta web, és freqüent ésser ignorat per la resta. És per això que fent amics i fent comentaris als demés... Els demés se'n recorden de tu i et visiten i et llegeixen.

    De vegades faig comentaris molt llargs, altres vegades molt curts. Tot depèn de la situació, de com em trobo. En el teu cas, trobo més d'un motiu per deixar-te més comentaris. Malgrat que a vegades se'm fa una muntanya tornar a visitar a la gent que m'ha comentat alguna vegada per deixar-los el meu punt de vista sobre el seu treball.

    Veig que et vas estrenar el novembre de l'any passat i que la teva producció ha anat en augment. T'encoratjo a seguir així i a millorar les teves redaccions (a vegades amb alguna falta, com tothom), però que ja sabem que el fons també és important. El fons de les teves redaccions expressen també "grans veritats" i moltes realitats.

    Per cert, ets Mallorquina? M'ha semblat veure "al·lot" en algun lloc i altres paraules com "agraesc" que no sé ben bé si són valencianes o illenques. D'altra banda, crec que ets noia, perquè es nota en els teus redactats que és com si et dirigissis a un noi. Només ho intueixo.

    I bé, fins aquí arribo, fins una altra!!!




    Centellejant!

l´Autor

Foto de perfil de Marteta

Marteta

227 Relats

394 Comentaris

165344 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Professora de filosofia.