La passió moldava (part II)

Un relat de: Doctor Jeep

Una llum molt potent em va despertar sobtadament del meu somni. Era el flaix d'una foto que ens feia ella amb un trípode, nus damunt al llit, abraçats, jo amb cara d'adormit i ella amb cara de lleona. Era un sol, mentre jo em refeia de l'esforç que m'havia suposat satisfer-la, ella m'havia preparat una mica de menjar. Em cuidava com un rei. Les atencions que em procurava eren dignes d'un sultà, i ella la meva concubina. Encara no m'havia acabat el picapica, ella em va venir per darrera i comença a mossegar l'orella. Vaig notar els seus pits nus a la meva esquena, com els seus mugrons em pressionaven. Nomès cobria el seu cos, la fina tel.la del tanga de color camuflatge que duia, i que vaig tocar sense esme com qui s'aferra a una amarra que li llençen tot caient per la borda d'un vaixell. Vaig tocar-la amb passió, estava molla. El meu dit es va endinsar en la seva feminitat, ella respirava forçadament, com perdent el mon de vista. Ràpid es va donar la volta i es va posar sentada damunt meu donant-me les esquenes i va començar a cavalcar-me. Quina dona! Li agafava els òssos des malucs amb força i apretava el meu cos contra el seu amb totes les meves forces.
Vam estar donant voltes i més voltes, davant, darrera, dalt, baix, al marbre de la cuina, damunt la taula del menjador, al replà de l'escala, ja que ella sabia que tots els veïns d'aquella petita comunitat eren a treballar i no tornaven abans de certa hora. Vaig apretar-la contra la pared del passadís i penetrant-la per darrera va arribar al clímax. Després vam caure rendits al terra de parquet i ella va fer una cigarreta.
Em vaig dutxar i un cop vestit i repentinat vaig decidir anar cap a casa meva. La meva dona no podia sospitar res.
Vaig pujar al meu Audi, i segons anava enllaçant els revolts de la carretera que vorejava la muntanya camí de casa, m'anaven venint flaixos dels meus moment màgics amb ella.
Tenia una "fluixera" a les cames degut a l'esforç fet minuts abans, que m'impedia sostenir bé el pedal de l'embragatge a fer els canvis de marxa.
Per fi vaig arribar a la porta de casa meva i mentre s'obria la tanca, vaig veure que el cotxe de la meva dona era al jardí.
Merda! -vaig pensar- Qué em puc empescar ara! Eren les onze de la nit i estava nevant. Un pèl tard per venir de l'oficina. La cortina del saló es va bellugar quan el fars del meu cotxe van il.luminar la casa. Ja m'havia vist.
Vaig entrar a casa i m'esperava asseguda davant el foc.
CONTINUARA...

Comentaris

  • Per a Xolnir[Ofensiu]
    Doctor Jeep | 05-11-2008

    Demano disculpes si he ferit la sensibilitat teva o d'algu altre. De totes maneres els propers episodis els classificare com a NO ciencia ficció. Ah es normal que l'estil sigui vulgar perque no soc escriptor professional, soc un amateur que vaig aterrar un bon dia per casualitat en aquest website."Es lo que tiene". Agraeixo però la teva critica perquè m'ajudara a polir cantells en la meva narativa. Salutacions i gràcies pel teu comentari.

    Doctor Jeep

  • que hi fas tu aquí?[Ofensiu]
    Xolnir de Groc | 04-11-2008

    aquest relat és eròtic, però de ciència ficció no en té res, perquè ens enganyes?

    Bé, està ben narrat tot i que el relat és tan superficial, en la explicació dels fets, que no et dona temps a escalfar motors que tot ja s'ha acabat. En dues paraules, un relat sense sentiments no dona opció a sentir caliu, i aixó li passa a aquest.
    en diferènica dels altres companys, jo no espero la tercera a ciència ficció, gràcies.

    Xolnir

  • revolts[Ofensiu]
    yvonne | 04-11-2008 | Valoració: 9

    Caram!, quins revolts pel camí! Ara espero la tercera ¿entrega?, tot i que ja ho veig venir, o no?

  • Estic esperant la III part[Ofensiu]
    Igor Kutuzov | 03-11-2008 | Valoració: 10

    A veure quan la penges. Molt bo. Té un to càustic que m'agrada i una visió del sexe un xic allunyada. Ràpid de llegir, amè. Molt bo. Espero la III Ja!!!! (i per cert Dr. Jeep, el teu nom té res a veure amb les Germanetes de la Caritat???)