La motxilla màgica

Un relat de: REGOR

1- Hi havia una motxilla màgica que estava en un castell embruixat. En aquest castell hi vivia una bruixa que es deia Berrufa. L'Oriol, era un nen que tenia els ulls de color blau, els cabells marrons. Portava una camisa de color vermell i els pantalons eren blaus. Vivia a Can Trons. Amb els seus pares.


2 - Un hivern molt fred la bruixa Berrufa va decidir anar a Àfrica, un continent molt i molt càlid va agafar el material: la motxilla màgica, una cantimplora i la seva escombra.
I quan ja anava per a Can Trons se li va caure la motxilla màgica a sobre de la bústia de casa de L'Oriol. Al cap d'una estona els seus pares el van cridar per què anés a buscar les cartes a la bústia. Quan L'Oriol ja estava al costat de la bústia va veure una motxilla, la va agafar juntament amb les cartes i va tornar a pujar a casa

3 - Quan va arribar a casa l'Oriol els va donar les cartes als seus pares i se'n va anar a l'habitació a mirar la motxilla. A dintre va veure una pols i ràpidament va saber que era de la bruixa Berrufa, però el que no sabia què era aquella pols. Primer va agafar una pols que era de color marró i va posar-se'n una mica pel cap, la porta era tancada però la va traspassar i va dir: és fascinant! I així ho va fer amb totes les altres pols; la traspassadora; la invisible; la transformadora en animals; una capa de defensa per un minut i els raigs làsers. Quan la bruixa Berrufa va arribar del viatge, es va adonar de que no tenia la seva motxilla màgica. L'Oriol va anar al castell de la Berrufa, va posar-se la pols traspassadora, va passar per la porta i va començar a llençar l'atac del raig làser i la bruixa es va convertir en un armari.

I conte contat, aquesta història s'ha acabat.

Comentaris

  • Molt bé![Ofensiu]
    uanra | 04-05-2009

    Segurament la bruixa Berrufa, a l'Âfrica, haurà conegut els gossos del meu conte, en Foradaquí i en Fotelcamp.

    El conte de la motxilla màgica és una història molt divertida.

    Quan publicaràs el conte del nen que tenia al·lèrgia a la bé baixa? Tinc ganes de llegir-lo.

    arnau

  • On dius que la tenen?[Ofensiu]
    Galzeran (homefosc) | 23-03-2009

    aquesta motxilla màgica, i totes les sevs pólvores?
    M'havia oblidat de comentar-te aquest relat, que vas escriure també pel cole, però aquest cop vas quedar segon, no es pot guanyar sempre!

    Un petonarro fill meu.

    Ferran

  • al nen més guapo del món![Ofensiu]
    Xantalam | 11-01-2009

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?

  • Hola Roger[Ofensiu]
    Joan Gausachs i Marí | 15-12-2008 | Valoració: 10

    He vist que estaves entre els autors preferits del meu nét, l'Arnau, i, no he pogut passar-ho per alt. Crec, que he fet bé. M'ha agradat aquest relat.
    Per cert, no sabràs pas on viu aquest Oriol? Aniria bé poder disposar de tant en tant d'aquesta motxil·la.
    Continúa, continúa...
    - Joan -

  • T'imagines...[Ofensiu]
    Maria Sanz Llaudet | 29-11-2008

    tenir pols d'aquestes a casa i poder-les fer servir quan ens convé? mira, com si fos sal, o sucre, tindriem un potet per a cadascuna d'elles, segons les seves propietats. Que ara vull no ser vist.... doncs la pols per a fer-me invisible. Que ara faig tard... doncs la que em transporti ràpidament al lloc on desitjo! En fi, seria una passada, però al final potser en fariem mal us, com debia fer la bruixa i per això l'Oriol la va convertir en armari.
    Tens una imaginació increible, i ho fas molt bé.
    Et seguiré llegint.
    Molts petons

  • És un conte màgic...[Ofensiu]
    Xantalam | 20-06-2008 | Valoració: 10

    com la motxilla de l'Oriol. Ja ens agradaria tenir una motxilla com aquesta que ens ajudés a solucionar els petits problemes diaris. Però aquesta imaginació que tens també t'ajudarà molt en la teva vida.
    Un petó molt gran,
    Empar

l´Autor

Foto de perfil de REGOR

REGOR

13 Relats

107 Comentaris

24066 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
Hola a tots, vaig néixer el 2000, i ara tinc x anys. Tot just amb sis anys començo a escriure algunes coses, i ara les penjo aquí