Els rens i el trineu desapareguts del Pare Noel

Un relat de: REGOR

1-) Hi havia una vegada el nostre Pare Noel que estava molt emocionat perquè faltava molt poc per Nadal. També estava preocupat perquè no tenia el trineu i per culpa d'aquest tampoc tenia els rens. El Pare Noel va dir: mare me'n vaig a buscar els rens i a comprar el trineu màgic al futur.
La mare li va donar el que necessitava; un paracaigudes, menjar per a ell i pels rens, i més coses que necessitaria. Desprès va marxar i va començar a viure aventures, que en són unes quantes.

2-) Quan va marxar va veure un bosc, on hi havien uns llenyataires talant avets. El Pare Noel va pensar i pensar, i al final se li va ocórrer que podria convertir alguns avets en animals que facin molta por, com els corbs i porcs senglars. Així ho va fer, van aparèixer els corbs i els porcs senglars. Ens veure'ls, els llenyataires van fugir cames ajudeu-me, i segur que van córrer més de cinquanta quilòmetres, davant dels corbs i dels porcs senglars, tot i així, s'havien emportat un avet.
El Pare Noel va continuar pel bosc, ja que tot estava mes obert, perquè els animals se havien carregat alguns arbres. Tot caminant pel camí es va trobar a un dels seus rens, es va treure la gàbia que li havia donat la seva mare i el va intentar agafar, però és va donar una pinya al cap contra un arbre molt dur, una alzina, i li va sortir un nyanyo al pobre Pare Noel, que va caure al terra. Però el Pare Noel no s'havia rendit, encara tenia l'esperança de trobar els rens desapareguts.
-Els seguiré el rastre de les seves potes, així segur que ho aconseguiré amb la meva lupa de rastrejador d'Indiana Jones -va dir el Pare Noel.
I així o va fer. Va seguir aquelles petjades de rens amb la seva lupa Indiana Jones de rastrejadors. Estava cansat i tenia gana, i va trobar un amagatall que tenia menjar i un foc. En el foc el Pare Noel hi va posar un pollastre. Se'l va menjar i com era tard, se'n va anar a dormir, perquè tenia molta son; zzzzzzzzzzzzzzz.
Al dia següent es va llevar i va notar alguna cosa rara, i desprès es va donar compte que havia desaparegut l'amagatall. -O no! quina ràbia. Si no fos que tinc tanta son- exclamava el Pare Noel.
Però es va llevar i va continuar la recerca dels rens. Si va estar ben bé tres dies buscant-los. Fins que un dia es va cansar i va tornar a casa seva. Va fer-li un bon petó a la seva marona i se'n va anar a la fabrica de regals. Quan va arribar a la fabrica de regals ho va veure tot molt bé, tots els follets el saludaven amb un "-HOLA!!" molt entusiasmat i alegre en veure'l. Tots menys un, que estava trist i desesperat. El Pare Noel va anar cap on estava i li va dir.
-Què et passa?
-Que el follet malvat em pren el menjar i em quedo amb molta gana i desprès no puc treballar i estic tot sol, snif snif -li contesta el follet trist.
I el Pare Noel li diu.
-No pateixis, tinc un pla. Quan soni la campana per anar a menjar ell es quedarà sense.
Quan va tocar la campana feren els mateixos passos que havien dit. Aleshores el follet malvat ja no va ser tan malvat, perquè es va posar a plorar. Llavors el Pare Noel se'n anà a la seva màquina auto transportadora al futur modern. Un cop allà entrà en una tenda de vehicles moderns i va al·lucinar de la música "marxosa" que sonava. El Pare Noel va pensar "-caram, caram... que avançats que van". El va atendre un noi jove que anava molt ben vestit, no anava ni amb un xandall vell, ni amb pantalons trencats, si no amb una vestimenta de color vermell preciós. El Pare Noel va comprar un trineu molt bonic, que li va costar una mica massa, perquè era molt car. En tornar el Pare Noel es va trobar els rens davant la seva casa, i va pensar, "-Tanta feina pel bosc i ja estan aquí, són màgics de veritat, ostres!"

3-) Quan va arribar l'hora de la veritat, un follet li digué: -Ja hem acabat els regals, han quedat molt bé, preciosos.
El Pare Noel començà a carregar els regals a la bossa màgica. Va pujar al trineu més nou que mai i amb els rens més animats que mai, i van anar a totes les cases del món, i totes les persones, a part de joguines, havien demanat pau i felicitat. Bones Festes, i justament aquell Nadal va nevar.



3rB

8 anys

Comentaris

  • Ari Dekort | 21-02-2009

    Hola regor jo també vaig a 3rB.
    I esta molt bé la historia, m'ha agradat.

    adeu REGOR.

    Ari dekort

  • fantàstic[Ofensiu]
    Nikòsia | 07-02-2009 | Valoració: 10

    Unes aventures molt divertides.
    Ens vaiem demà a la trobada.
    Hannah Montana

  • Fantàstiques aventures![Ofensiu]
    Unaquimera | 16-01-2009 | Valoració: 10

    M'ho he passat molt bé llegint aquest conte sobre el Pare Noel i les seves fantàstiques aventures: m'ha agradat molt que impedís que aquells home continuessin tallant arbres, que és una cosa que fa molta pena!

    Encara que el Nadal ja ha passat, fa molt de fred aquí a la ciutat on visc jo, així que encara podria nevar per aquí com a la teva història.

    I ara vaig a dinar, que m'has fet venir gana!

    Bé... ja han passat els primers quinze dies de l'any, però com que encara queden mooolts més per endavant, aprofito per desitjar-te un Bon any a tu també, ple de pau, felicitat... i algun regal, encara que no sigui del Nadal,
    Unaquimera

  • Felicitats![Ofensiu]
    uanra | 11-01-2009

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?

  • moltes felicitats[Ofensiu]
    Fidel Català | 08-01-2009

    jove autor.
    T'he vist a la llista dels últims llegits i el titol m'ha fet gràcia.
    No sabia que de tant joves es podia escriure a relats, em pensava que era cosa de gent gran.

    Felicitats!

    F.V.

  • Que curt s'ha fet el teu conte.[Ofensiu]
    JOANPG | 07-01-2009 | Valoració: 10

    M'he qudat amb les ganes de seguir llegint les aventures del Pare Noel. Divertides ja que escrius amb un humor encisador, esfereidores com els que destruïen el bosc, plenas d'una imaginació fabulosa i escrites amb una il.lusió i una esperança que em recordan quan jo era molt més jove que ara.
    No paris d'escriure, REGOR, i seguirem disfrutant dels teus escrits.

    Una forta encaixada de JOANPG.

  • Hola Regor[Ofensiu]
    Naiade | 02-01-2009 | Valoració: 10

    Fa dies que vaig escriure la carta al patge Reial, demanant-li entre altres coses que em digues un bon relat per llegir, i ves per on em diu: llegeix "Els rens i el trineu desapareguts del pare Noel"
    Quan he vist que era teu m'he posat molt contenta, i encara més quan l'he llegit.
    Trobo que és molt divertit, primer he patit una mica, tenia por que no trobes els rens i també que és fes mal amb el paracaigudes. És prodigiós lo que ha aconseguit fer al bosc, i que espavilat, buscant refugi i coent un pollastre i tot, vols dir que quan dormia, no roncava una mica i tot?
    Quan ja ha aconseguit arribar al futur, ja me'l imagino al·lucinant ja. Però al final tot s'ha acabat bé tal i com a mi m'agrada, donant els regals, aconseguint la pau i repartint felicitat per arreu.
    A veure si també ens neva!

    Et felicito Regor per aquest conte tan bonic, ara mateix vaig a escriure al patge Reial donant-li les gracies.
    Una forta abraçada per tu i els teus pares

  • QUIN PATIR![Ofensiu]
    EULALIA MOLINS ARAGALL | 02-01-2009 | Valoració: 10

    Sort que el Pare Noel ha pogut frenar la talla d'arbres. Per una vegada els porcs senglars han fet espantar a la gent i segur que ni tan sols els caçadors s'atreviran ha acostar-s'hi. A mi també m'agradaria que abans de reis fes una bona nevada, després ja no si val, perquè tots hem d'anar a treballar i vosaltres els petits a l'escola, però mentre durin les vacances, VISCA LA NEU! M'ha agradat molt el teu relat i encara més que toquis un tema nadalenc. Feliç any nou!

  • com es nota[Ofensiu]
    Galzeran (homefosc) | 01-01-2009

    que tens ganes de veure nevar un altre cop, però des de casa, oi?
    Un relat amb una estructura fantàstica, que ens diu molt del màgic món que t'envolta i que viu dins del teu cor i a tocar del teu cap.

    Vas pujant de categoria, però encara et queda mol de camí, no defalleixis, segueix creixent, però a poc a poc, sense presa.

    Una abraçada ben forta i mil petons.

    Ferran

  • A mi també m'ha encarregat [Ofensiu]
    Xantalam | 01-01-2009 | Valoració: 10

    el patge reial que et comenti un dels teus contes. M'ha agradat molt aquest encàrrec, de fet ja ho pensava fer abans que m'ho digués.

    Quin relat nou, REGOR, quin dispendi de fantasia i bon humor. Molt divertides les aventures del Pare Noel, Li passen de tots colors! Ben escrit, per la edat que tens, i molt ben ordenat.
    Felicitats i que continuïs escrivint molts relats!

    Molt Bon Any Nou, ple de fantasia i amor!

    Xantalam

  • ets un as una estrella feliç any nou[Ofensiu]
    somriurem | 31-12-2008 | Valoració: 10

    ets una gran estrella es com si annesis a guanyar algun premi DAVID

  • Hola REGOR![Ofensiu]
    Mercè Bellfort | 30-12-2008 | Valoració: 10

    Caram, noi! Que curta se m'ha fet la teva fantàstica història del teu Pare Noel.
    Tens una imaginació prodigiosa i l'acompanyes amb un toc d'humor que m'encanta.
    Es nota que t'ho passes bé escrivint. Endavant...la imaginació al podeeer!
    Et felicito per aquesta estona de lectura tan amena que m'has proporcionat i aprofito per desitjar-te a tu i a la teva família que tingueu un immillorable Any 9.
    Dóna una abraçada als teus pares que aprecio molt i a tu t'envio un petó ben gran.
    Mercè

  • El patge reial m'ha encarregat...[Ofensiu]
    nuriagau | 30-12-2008 | Valoració: 10

    El patge reial m'ha encarregat que et faci un comentari a un dels teus relats, m'ha dit que ho havies demanat a la teva carta.

    He entrat a la teva pàgina, he descobert que tenies un conte nou, i he tingut moltes ganes de començar-lo a llegir: el títol és molt suggerent!

    Un conte amb un protagonista molt especial:el Pare Noel. Espero que el patge no s'enfadi amb mi per comentar-te un relat de la competència!

    Un conte molt més llarg que els anteriors i amb un argument molt més complert: al Pare Noel li passen moltes aventures en un sol conte!

    Et felicito per aquest relat i et desitjo que siguis molt feliç durant l'any nou, que aviat començarem, i que ens regalis molts més contes i poemes!

    Núria Gausachs i Cucala

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de REGOR

REGOR

13 Relats

107 Comentaris

24083 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
Hola a tots, vaig néixer el 2000, i ara tinc x anys. Tot just amb sis anys començo a escriure algunes coses, i ara les penjo aquí