Jocs eròtics 4

Un relat de: Sílvia Cantos

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

Havia descobert que els jocs eròtics el tornaven boig, a més n'era tot un mestre, però ella, com tota dona comptava amb una arma infal·lible, una imaginació desbordant, i què carai, unes bones cames que el tornaven boig, per sort anava vestida amb un vestit força estiuenc que li facilitarien les coses.

Vaig proposar-te d'asseure'ns a una terrassa per on passàvem en aquell moment, t'hi vas avenir, vam demanar un parell de cerveses i com qui no vol la cosa, et vaig dir:

- Tinc un regal per tu.
- Ah sí, i això a què es deu ?
- Necessito una excusa per fer-te un regal ?
- No, és clar que no, i de què es tracta ?
- Passa la mà per sota la taula i t'ho donaré.

Intrigat vas fer el que t'havia demanat, vas acostar-me la mà per sota la taula, i aleshores t'hi vaig posar les calces que m'havia tret sense que te n'adonessis mentre bevíem les cerveses, divertida vaig veure com després de dubtar uns instants, miraves el teu regal al mateix temps que obries uns ulls com taronges.

- Estàs boja !
- Permet-me que et corregeixi, estic molt calenta.
- És una insinuació ?
- Que potser no he estat prou contundent ?
- I tant que sí, estàs disposada a seguir jugant ?
- Amb tu aniria a cercar la quadratura del cercle.
- Doncs anem.

Et vas aixecar, vas deixar els diners de les consumicions a la taula i jo et vaig seguir, em vas portar fins a un parc desert, mentre hi arribàvem no paraves de repetir com n'estaves d'excitat, gairebé no em deixaves caminar, a cada moment la teva mà es colava sota el vestit per comprovar que les meves natges es trobaven ben lliures, i jo vaig poder comprovar la teva líbido apropant la mà als teus pantalons que lluitaven per mantenir el teu sexe a dins.

Vas asseure't en un banc que quedava en un racó solitari del parc i vas descordar-te els pantalons, jo vaig asseure'm al teu damunt mentre introduïa tres dits a la teva boca perquè me'ls llepessis, amb els apèndixs ben humits vaig acariciar-me el sexe sense deixar de mirar-te fixament, tenies foc a la mirada, sense perdre més temps vaig llepar-me jo els dits i vaig recórrer la teva verga que desafiava les lleis de la gravetat, quan la vaig tenir ben mullada vaig aixecar-me un xic, i me la vaig ficar ben endins.

Vaig quedar-me uns segons quieta, m'agradava sentir la teva respiració accelerada, vaig començar a moure'm amb moviments circulars que t'arrencaven sospirs roncs, jo també sospirava, et xiuxiuejava com n'estava de calenta i com m'agradava que em follessis, t'ho deia fluixet, a cau d'orella, sabia que això t'enardia ja que empenyies el teu sexe més endins del meu, obsequiant-me amb punyalades de plaer, va passar una bona estona mentre seguíem allà dansant fins que ens vam escórrer de gust amb sonors gemecs, estàvem bé, devíem passar una bona estona així encara, acoblats, quiets, mirant-nos i besant-nos per acabar rient, un cop més de les bogeries que cometíem plegats.

Vaig incorporar-me mentre m'oferies recuperar les calces, me les vaig posar i ens vam dirigir a una discoteca, estàvem massa esverats per anar a dormir, així que vam decidir anar a ballar.


Comentaris

  • Morbo[Ofensiu]
    Bonhomia | 27-03-2009 | Valoració: 10

    Bon relat eròtic. Té emoció i per a qui li agrada l'erotisme manté el morbo de principi a final.


    Sergi

  • Molt bo.[Ofensiu]
    mushroomscult | 08-11-2008 | Valoració: 9

    M'ha agradat, per sobre de tot, lo d'anar a ballar al final.

  • Professional[Ofensiu]
    Igor Kutuzov | 29-10-2008 | Valoració: 9

    Això és un relat professional. Acurat, Eficient, Treballat... Etc. Felicitats per ser tan bona.

  • Què maco és jugar[Ofensiu]
    Joan G. Pons | 29-10-2008 | Valoració: 10

    Relat molt suggerent. El joc a qualsevol nivell té una màgia meravellosa. Gràcies, Silvia.

  • BON RELAT[Ofensiu]

    Molt atrevit i natural, explicat com en primera persona i això sona bé. Felicitats pel teu llibre jocs eròtics, espero que en gaudeixis molt.

Valoració mitja: 9.5

l´Autor

Foto de perfil de Sílvia Cantos

Sílvia Cantos

16 Relats

69 Comentaris

38205 Lectures

Valoració de l'autor: 9.65

Biografia:
Ja és a la venda la meva primera novel·la "JOCS ERÒTICS" publicada per SETZEVENTS EDITORIAL.

SINOPSI: Les fantasies eròtiques ens pertanyen igual que els somnis o els records. És quelcom inevitable dins la naturalesa humana i arrela al sentiment més poderós que la creació ens ha atorgat: El desig. La història que se'ns presenta incideix directament sobre aquesta capacitat natural de què gaudim per mitjà d'una sèrie de fantasies que desencadenaran una història que no deixarà fred a ningú. L'autora, ens obsequia amb un relat intens i ple de sensacions que van més enllà dels plaers de la carn.


Si voleu comentar-me algun relat o alguna altra cosa podeu fer-ho al meu correu: silviacantos2@hotmail.com