Jocs eròtics 3

Un relat de: Sílvia Cantos

Sens dubte aquell estiu marcaria un punt i a part en la meva persona, igual que aquella ciutat, Mataró ja formava part de la meva memòria, gràcies a les vivències en aquell àtic no oblidaria mai el seu cel i el seu horitzó retallat, emmarcat amb els colors de l'albada i la vesprada, els rogencs intensos que em van acompanyar en inoblidables tardes de plaer.

Vaig arribar al pis al caure la nit tal com ell m'havia demanat, la porta era oberta, a banda i banda, a terra, dues fileres d'espelmes formaven un camí que vaig emprendre encuriosida, vaig adonar-me que n'havia repartit pertot arreu, convertint-se en la única font d'il·luminació de tota la casa, centenars d'espelmes per tots els racons creaven una atmosfera molt sensual, aleshores vaig adonar-me de la música, suau, un blues sonava molt de fons, vaig trobar-ho molt encertat, el camí d'espelmes em va conduir a la terrassa, esperava trobar una bonica taula preparada per a dos, però la meva sorpresa va ser que enlloc d'això el que hi havia disposat era, un matalàs amb uns llençols de seda que convidaven a estirar-s'hi.

Aquella visió em va excitar, sabia que un cop més gaudiria dels plaers de la carn que dia a dia descobria al seu costat, el sexe amb ell era tan diferent, aconseguia transformar-me, la seva sola presència desintegrava qualsevol tabú i els complexes es volatilitzaven, em sentia com una Venus desitjada per ell.

"T'agrada ?" Em vaig sobresaltar, no l'havia vist allà immòbil en la penombra portava dues copes i una ampolla de cava me'n va oferir una i me la va omplir, ell se'n va servir una altra, vam brindar i ens la vam beure en silenci, entre somriures, vam repetir la operació i quan acabava el darrer glop de la segona copa la impaciència em va superar i el vaig besar amb passió.

Les nostres llengües s'enroscaren juganeres mentre la seva mà m'acariciava l'esquena en direcció sud, en arribar al meu cul s'agafà a una natja i aquell contacte m'encengué com una foguera, no podia esperar ni un segon i li ho vaig dir:

- Necessito que em posseeixis ara, ara mateix, sense preàmbuls, després juguem al que vulguis, però ara has d'apagar aquest foc que em crema per dins.

La seva resposta va ser contundent amb una maniobra destra i ràpida em va arrencar el tanga, sense deixar de besar-me amb una passió accelerada em va situar de cara a la paret i sense perdre un segon més, tal i com li havia demanat em va posseir hàbilment, apagant la febre que m'embriagava, calmant el meu desig a base d'envestides salvatges que em van fer cridar de gust.

L'assalt va durar poc, era tant el desig acumulat que ens vam escórrer en poc temps. Vam restar uns moments quiets, el seu cos abraçat al meu i tot d'un plegat vam esclatar en un riure divertit. Quan vaig aconseguir parar de riure li vaig preguntar:

- I doncs, a què jugarem ?
- No t'ho imagines ?
- Doncs no, amb cava ja hi hem jugat, però sempre es pot repetir, és clar...
- No, no repetirem, pensa en el que més t'ha cridat l'atenció quan has arribat.
- La gran quantitat d'espelmes que hi ha pertot arreu, espera... jugarem amb les espelmes ?
- Això mateix.

No negaré que en aquells moments em sentia una mica inquieta, el desconeixement em provocava una certa intranquil·litat, però era tanta l'excitació que m'envaïa que res no hagués pogut aturar-me en aquella recerca cap a noves vies de plaers carnals que no havia pensat experimentar i que m'estaven reportant immensos plaers insospitats fins aleshores.

D'altra banda la incondicional confiança dipositada en ell m'oferia una tranquil·litat plàcida, sabia que per damunt de tot, ell sempre espera la meva conformitat en tots els jocs, així que no vaig necessitar rumiar-m'ho més.

Un ampli somriure, mentre m'acostava als seus llavis va ser tot el que ell necessitava per saber que estava d'acord. Vam besar-nos llargament, novament van entrar-nos les presses, jo buscava dins els seus pantalons blancs que marcaven aquell sexe generós, i de seguida en vaig reconèixer el tacte sedós i dur, m'encantava saber que era jo la qui li provocava aquell desig, saber que el meu cos enardia el seu ésser m'excitava d'allò més.

Amb gest destre va desfer-se del meu vestit i la roba interior, completament nua va seguir besant-me als llavis mentre amb les seves mans em recorria tota, aleshores em va agafar en braços i em va conduir al llit que havia improvisat al bell mig de la terrassa, amb moviments ràpids va desfer-se de la seva roba, la pell enfosquida per el sol de l'estiu mostrava en tot el seu esplendor el seu cos ben format, m'encantava mirar-lo, els cabells llargs emmarcaven una figura molt masculina, fascinant, era erotisme en estat pur.

Va agafar un mocador de seda que havia deixat sota el coixí, em tapà els ulls i va xiuxiuejar-me a la orella "tot i amb els ulls tapats, veuràs les estrelles", aquelles paraules encara em van encendre més. Estirada al llit vaig sentir com recorria la meva pell fins a l'últim mil·límetre amb la seva llengua, la meva excitació era màxima i li ho vaig fer saber.

Aleshores un tacte suau i imperceptible, que vaig suposar era una ploma va iniciar una descoberta per la meva geografia electritzant-me a cada mil·límetre que avançava, tot d'un plegat deixava la ploma a terra i em demanava que m'estirés de bocaterrosa, ho vaig fer encuriosida per com seria aquell nou joc, i llavors vaig sentir com quelcom calent queia damunt la meva esquena, la sensació era indescriptible, només puc dir que cent per cent estimulant, el fet de no veure el que es disposava a fer m'excitava encara més.

L'expressió de la meva cara el va convidar a seguir endavant i així em vaig trobar amb un camí de cera desfeta que esquitxava el meu cos nu formant una figura imaginària que baixava per les meves cames i que aconseguia que m'estremís de plaer amb cada nova gota que s'afegia al dibuix, no vaig poder contenir un gemec de plaer que s'escapà dels meus llavis, l'excitació començava a arribar al límit, el meu cos serpentejava entre la seda dels llençols mentre ell seguia jugant amb la cera.

Aleshores la seva veu masculina, un punt més greu de l'habitual per l'excitació del joc em va preguntar si volia més cera; " No, ara et vull a tu, estic malalta d'excitació, em provoques febre..."

I just sortia dels meus llavis l'última síl·laba que vaig notar amb un plaer indefinit com el seu sexe dur entrava dins el meu que estava totalment mullat i obert per el desig.

Cada trobada sexual amb ell donava lloc a una coreografia dels nostres cossos embogits, enroscats entre els llençols d'aquell llit improvisat i amb el cos tacat de cera sabia que aquella seria una de les sessions més plaents de les que havia viscut fins al moment, l'excitació prèvia, la incògnita, les càbales sobre quin joc es produiria eren suficients per encendre el meu esperit.

Agafant-me per les natges va començar a moure's amb un ritme pausat que va anar augmentant fins a convertir-se en frenètic alhora que la pressió de les seves mans també creixia i els gemecs que sortien de les nostres goles eren cada cop més aguts, va treure el seu sexe calent del meu i va fer que em girés, cara a cara vam tornar a besar-nos i els nostres sexes van tornar a trobar-se per seguir la seva dansa particular.

El meu ésser es trobava immers en un goig profund, sentia com una ja coneguda sensació començava a apoderar-se de mi, embolcallant-me tota amb un tel de plaer que creixia i creixia, el primer assalt havia anat bé per relaxar la pressa i poder prendre el joc amb més calma, vaig demanar-li que m'acostés el seu sexe per menjar-me'l, i de seguida vaig notar com sortia de mi, vaig agenollar-me sobre l'improvisat llit i a les palpentes vaig trobar el seu sexe dur i calent prop de la meva cara, vaig acariciar-lo i lentament me'l vaig introduir a la boca, vaig saborejar-lo llargament sentint com ell sospirava de satisfacció, "em tornes boig, nena" va dir-me mentre em feia girar novament per penetrar-me amb contundència aconseguint provocar-me un orgasme escandalós que vam compartir quedant extenuats sobre el llit.

Comentaris

  • cera al cul[Ofensiu]
    Bonhomia | 14-04-2008 | Valoració: 10

    aquest relat m'ha recordat una peli porno on un home anava vessant gotes de cera d'una espelma vermella al cul d'una dona amb posició de gos, i l'home també la pegava al cul.
    el cert és que dels tres, el que m'ha agradat més dels jocs eròtics és el primer. aquest el segon, està molt bé, però podries "profunditzar més". una idea seria zoofília i l'altra sadomassoquisme. és una manera de passar-so molt bé.
    hi haurà un quart o més jocs eròtics?


    sergi

  • Flipant![Ofensiu]
    litos | 06-04-2008

    És el relat eròtic més intens que he llegit en bastant temps. T'estàs superant, dona!!

  • molt bé noia![Ofensiu]
    finac | 02-04-2008

    Segueixes produïnt calfreds!

  • Extraordinari relat eròtic[Ofensiu]
    llamp! | 24-03-2008 | Valoració: 10

    Et felicito per aquest relat. És d'un erotisme i una sensualitat extraordinaria.

    Estructura efectiva, ritme trepidant, bones descripcions. M'he quedat sobtat.

    ....

    Salut!

  • dues fileres d'espelmes[Ofensiu]
    Joan G. Pons | 24-03-2008 | Valoració: 10

    Llum i Calidesa. Espai i Sexualitat. Trobada i Plaer.

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de Sílvia Cantos

Sílvia Cantos

16 Relats

69 Comentaris

38261 Lectures

Valoració de l'autor: 9.65

Biografia:
Ja és a la venda la meva primera novel·la "JOCS ERÒTICS" publicada per SETZEVENTS EDITORIAL.

SINOPSI: Les fantasies eròtiques ens pertanyen igual que els somnis o els records. És quelcom inevitable dins la naturalesa humana i arrela al sentiment més poderós que la creació ens ha atorgat: El desig. La història que se'ns presenta incideix directament sobre aquesta capacitat natural de què gaudim per mitjà d'una sèrie de fantasies que desencadenaran una història que no deixarà fred a ningú. L'autora, ens obsequia amb un relat intens i ple de sensacions que van més enllà dels plaers de la carn.


Si voleu comentar-me algun relat o alguna altra cosa podeu fer-ho al meu correu: silviacantos2@hotmail.com