Jo

Un relat de: martaplanet

El meu cos només és un conjunt de trossos podrits de carn que no valen res, ni tan sols quan els talls els poblen i litres de sang surten de les venes aconsegueixo veure la valia del que sóc. Puc observar-me les mans i veure-les tacades de sang, de llàgrimes i vòmit, només plenes de fàstic cap a mi mateixa i cap el món que m'envolta. Fa temps que els meus ulls estan entelats per una substància entre el gris i el negre que només em deixa veure odi, rancúnia i patetisme humà, ara, entelats també pel vermell sang de ràbia homicida només puc veure el que no sóc, el que mai seré. Les orelles han acabat per tapar-se i només em deixen escoltar les males veus que tinc dins el cap que em repeteixen una i altra vegada fins a quin punt el món es riu de mi. I el nas, aquelles olors de sal marina i herba molla han desaparegut per deixar pas a l'olor de ferro de la sang i el sofre podrit i malenconiós del verí.
No sóc res, amb prou feines mereixo viure, els monstres com jo amb prou feines som capaços de respirar aire pur, i molt menys capaços de somriure. Estic condemnada a odiar-me, castigar-me i demanar que em matin.
Aquesta sóc jo, en el punt més alt de la meva vida, en el moment que brillo amb més esplendor.
Aquesta sóc jo, un ningú, un tot.

Comentaris

  • Apa que t'has quedat descansada...[Ofensiu]
    Epicuri | 16-02-2010

    i jo també, en llegir-lo! m'has fet pensar en que a la pulsió del sexe ( vida, eros) li correspon la de mort ( suïcidi, assassinat, Thànatos) i que la bellesa és troba arreu, i el poeta, la poetessa, en el teu cas, sap trobar l'esclat de la bellesa en el propi vòmit.

    Em sembla que ho has escrit en un cop de rauxa, de tirada, sense pensar-ho i gairabè sense polir-ho, m'ha sorprès, m'ha agradat, com la expressió d'un punyal que tota persona du enfaixat en algun lloc del fetge...

l´Autor

Foto de perfil de martaplanet

martaplanet

129 Relats

93 Comentaris

100851 Lectures

Valoració de l'autor: 9.36

Biografia:
Sempre he pensat que les biografies només són per aquelles persones que han fet alguna cosa important en la seva vida, alguna cosa que hagi tingut tant de ressó que ha arribat a milers d'altres vides. Aixì que tampoc he pensat mai com seria la meva biografia. Simplement dir que encara estic lluitant per trobar-me a mi mateixa i trobar a la meva veu que sembla que, de moment, és l'escriptura.