Innocent petó

Un relat de: Nina Abril

Us mireu als ulls creuant pensaments idèntics sense que cap dels dos ho sàpiga del cert. Desig que augmenta per moments, escolant-se entre les petites escletxes dels dubtes. La conversa que manteniu l'oblidareu demà. Tant us fan les paraules. Qualsevol cosa que direu serà música per les oïdes dels dos. Les hores us han passat volant, però ara, ella, ha de marxar. Necessiteu que s'aturi el poc temps que us queda. Tan de bo que poguéssiu tornar a començar el dia d'avui, com quan es capgira un rellotge de sorra, per tornar-lo a iniciar de nou.
Agraeixes la falta d'espai. És una bona excusa per estar més a prop d'ella. Us quedaríeu tota la nit allà, engolits en la foscor del seu portal, acomiadant-vos eternament, amb la porta del carrer entreoberta. Anhelant els llavis de l'altre. Amb una ànsia tan ben camuflada que cap dels dos no se n'adonaria de la intenció de l'altre. Tu et deleixes imaginant que ja són teus. Somrius. Ella també. No sabeu que penseu el mateix, per això, us conformeu en fantasiar amb el petó que us feríeu enlloc de convertir-lo en realitat.
La mires bocabadat. No li cal pintallavis ensucrats per trobar-la més dolça. És tal i com la vols. Estàs assedegat d'ella i t'humiteges els llavis mentre anheles els seus. S'enretira amb coqueteria un floc de cabells darrera l'orella. Segueixes el moviment de la seva mà mentre ella s'acosta una mica més a tu. Olores el seu perfum, t'esborrones al sentir-te emmetzinat pel seu aroma. Controles maldestrament un desig que voldries lliure. T'hi llenceries, però no ho fas.
L'agafes de les mans. L'apropes cap a tu. Més. Encara una mica més. Un cop abolida l'escassa distància que us separava heu deixat de parlar, i ara, la vostra proximitat us ha deixat una mica nerviosos. Amb la punta del nas ressegueixes casi inapreciablement la seva galta. Notes l'escalfor de la pell i la seva suavitat. T'agrada l'olor que fa, i estàs quiet durant un breu instant. Indecís. Sense moure't. Com si poguessis paladejar-la amb el nas. No us mireu als ulls. Ella es tomba lleugerament i, els vostres llavis, queden, inevitablement, un al davant de l'altre.
La impaciència, però, s'apodera de tu. Veus d'una forma exagerada que la setmana que ve, o fins i tot demà, estan massa lluny d'avui. Tens pressa per conquerir-los i fer-te'ls teus ara mateix. I sense preguntar-li-ho, t'hi aboques. Intentes, sense èxit, dissimular com d'afamat estàs. Assaboreixes amb delit la seva boca sensual. I ella, en lloc de bufetejar-te, et mossega el llavi inferior amb tanta tendresa que ja no pots separar-t'hi. Les llengües és busquen amb zel, com si haguessin estat esperant aquest moment per unir-se i recargolar-se. T'acarona la cara amb la mà alhora que us beseu. Passejant-la per la tosca barba. T'agrada com et toca. Et nuaries perquè grapegés el teu tòrax de la mateixa manera. L'agradable sensació de submergir-te en aquests llavis esponjosos et fan perdre el seny. Els ulls tancats us transporten lluny d'aquí. La gent que passeja per la vorera s'ha difuminat, ara només són taques en moviment que passen de llarg. Les veus i el soroll del carrer s'ha anat afluixant. Com si només existíssiu vosaltres dos. Beses, llepes, xucles i mossegues amb gola. T'excites en pensar, que si passéssiu del portal, podríeu anar fins al seu dormitori. A només unes passes d'on sou. Et recrees en aquesta imatge i jugues una estona en com li descordaries, botó a botó, la brusa de gasa violeta. I la recolzaries en el llit, sobre els llençols desfets. Pujaries la mà pel ventre fins a tocar-li els pits. Els lleparies una i una altra vegada. La lleparies tota, de cap a peus. Les teves mans recorrerien lentament les seves cames cap a l'interior de la faldilla. Arremangant la roba per jugar en càlids indrets amagats. La faries estremir de plaer, la faries gaudir com mai ningú no ho ha fet abans. Obres els ulls i la mires. Somrius un pèl desorientat. T'adones que encara sou al portal. De peu. Ella té els ulls tancats. Us esteu besant. T'escabella al passejar els dits pel clatell, obrint-se camí pels blens amarats de suor. I vols més, no en tens prou amb un petó. Voldries, almenys, lliscar la mà per sota de la minsa brusa i descobrir les formes arrodonides del seu cos, però et conformes amb només imaginar-ho i et maleeixes per ser tan poc agosarat.
-Només és un petó -li xiuxiueges tot mirant-la als ulls que t'enamoren.
Deixes que l'escalfor del teu cos t'envaeixi de cap a peus. Ets com el cilindre d'un termòmetre per on puja el mercuri. Despertes de la letargia del llarg hivern reviscolat per aquests llavis que creies inaccessibles. Saps que en qualsevol moment us aturareu per acomiadar-vos tot entrebancant les paraules. Però, abans de tornar a hivernar, t'oblides de tot i els prens altra vegada abans de deixar-la marxar.





Nina Abril

Comentaris

  • Me'l guardo amb mi, [Ofensiu]
    Nyanga | 07-08-2009

    per llegir-lo sempre que me'n oblidi de com n'eren aquells petons que em feien somiar amb les estrelles..
    jo no hagués pogut descriure-ho millor, i m'ha encantat que, paraula rere paraula, m'encomanesis les ganes de tornar a reviure aquells moments..

    senzillament sensual i ple d'emoció..
    un encant de relat!

  • escenciadetaronja_ | 23-12-2007 | Valoració: 10

    Sempre m'ha agrada't aquest relat teu!
    Ja fa temps que volto per RC però només llegint. Just l'altre dia vaig fer-me una conta com a autora i aprofito ara per comentar-te, ja que puc.
    Només que 'encanta, que estan molt ben explicades les sensacions i el desitg de tenir-ne més i més, com sempre i contínuament fem els humans. Un relat molt realista, molt expressiu i molt romàntic (amb un toc...sensual...?).
    Saps? El primer cop que el vaig llegir, em va agradar tant que me'l vaig guardar a l'ordinador per quan tingués un moment d'aquells en que no saps que fer i volgués llegir alguna cosa bonica. Resumint? És preciós!
    Bones festes!

    escenciadetaronja_

  • suggeridor[Ofensiu]
    Joan G. Pons | 23-12-2007 | Valoració: 10

    Una sensació plena al llegir-ho. Invita. La força d'un petó fet conscientement i emocionalment.

    M'ha frapat una frase del relat >>> agraeixes la falta d'espai <<<.

    Sents i escoltes.... em manca espai... i en aquest relat, en aquest moment intens l'espai sobra.

    Molt de tot. Nina.

  • Petó...[Ofensiu]
    aiguasalada | 04-05-2007 | Valoració: 10

    que fa volar lliure la ment, estimula els somnis i augmenta el desig cap al contacte i a la presa de possessió entre els cossos dels amants.
    Les teves descripcions senzilles i minucioses dels moviments; imaginatives i sensuals de les sensacions fan viure de manera directa aquest moment d'especial tendresa...
    Impressionant relat que ha estat un plaer llegir i rellegir!
    Fins una propera ocasió de llegir-te, t'envio una abraçada càlida perquè t'envolti de la meva
    aiguasalada

  • tinc la foto[Ofensiu]
    laieta | 03-05-2007

    del petó com a fons de pantalla...

  • Molt bona descripció[Ofensiu]
    copernic | 01-05-2007 | Valoració: 10

    Només et diré que escrius molt bé. Aquesta llarga i delicada descripció d'un petó conté una barreja de detalls tendres i morbosos que la fa molt gustosa. Com que ja t'he llegit "Vermell" i em va agradar molt, t'afegeixo a Favorits.
    Un petó de mitja tarda.

  • El petó[Ofensiu]
    voltor | 01-05-2007

    Per a què anar més enllà si un petó ja ens pot fer tant feliços, ens pot donar tant de goig. Com desitjo ara mateix poder fer un petó, només un petó...

  • Hola Gemma![Ofensiu]
    brumari | 29-04-2007

    Quant de temps en silenci.

    Vas deixar-me amb el teu innocent petó a flor de llavis, amb el neguit i el desig que em duries més enllà del portal (a través d'un nou relat, és clar), però, per ara, no ha estat així. No perdo l'esperança. Sé que, tard o d'hora, aquest dia arribarà...

    Mentrestant, m'ha fet molta il·lusió llegir el teu comentari. En efecte, un somriure no demostra res. I un plor tampoc. L'ànima és massa complexa per mostrar-se tal com és amb un sol gest.

    Un petó, innocent fins on sóc capaç de ser innocent.

  • innocent petó...[Ofensiu]
    sucdetaronja | 13-04-2007

    crec que tots hem fet un bes inocent com aquest... que sols és un bes, però vols més, i t'has de conformar.

  • Innocent petó...[Ofensiu]
    diesi | 10-04-2007 | Valoració: 10

    M'ha agradat moltíssim! He llegit el teu comentari i m'he passat per aquí, un altre cop. Bé... l'afegeixo a preferits...

    Quan he acabat de llegir-lo m'he adonat que l'havies classificat com eròtic. És un dels primers que llegeixo dins d'aquesta categoria... Dubtava en comentar-te o no, però te'l mereixies.

    1 petó!

    b#NaT#b

  • Molt bé, et felicito és un gran relat[Ofensiu]
    DaniVent | 02-04-2007

    La veritat és que saps com descriure tot el que penses, una gran feina

  • ets tu?, has tornat?[Ofensiu]
    gypsy | 02-04-2007 | Valoració: 10

    una prosa impecable que encomana desig de principi a fi i tan elegant, tan seré i alhora tan encès. Quina bogeria de petó, podria durar hores i estaria prohibit tocar-se, gairebé esdevindria l'infart, mmm.

    petons!!, quina foto del petó, més xula i suggerent!!!!


    gypsy

  • sempre...[Ofensiu]
    laieta | 28-03-2007

    ...m'ha agradat com escrius Gemma!!! jo també he sabut ràpid que eres tu, la dona que no sap si sóc mascle o femella....
    benvinguda de nou!
    petó

  • patri | 25-03-2007

    Hola Gemma!!
    Soc la Patri. Ja feia temps que no llegia un dels teus relats i sincerament: crec que cada cop escrius millor!! Tens més lèxic, t'expresses millor, etc. I els temes tan bons com sempre!!! Fas que el lector es fiqui completament a la història. Descrius a la perfecció els sentiments!

    Bueno guapa, doncs records i molts petonets!

Valoració mitja: 9.88

l´Autor

Foto de perfil de Nina Abril

Nina Abril

11 Relats

153 Comentaris

31586 Lectures

Valoració de l'autor: 9.67

Biografia:
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket



Us he de confessar que no sóc nova. Alguns de vosaltres ja m'heu clissat.
Això de ser cuc, no fa per a mi, és avorrit. Però m'ha servit, i de molt. Algun dia us ho explicaré...

Com sempre són benvingudes totes les crítiques, però, us he dir... a vosaltres els crítics, que aneu amb compte, si us fixeu, el primer relat que he penjat va dirigit a vosaltres "els crítics", i no sabeu com m'he divertit! Ara us toca a vosaltres divertir-vos amb mi. Estic a punt.


Gràcies a tots.

@--'-,---



Nina-abril-@hotmail.com