Haikú de l'enyor

Un relat de: Júlia Vic

Haikú de l'enyor

Aigües i blaus
Verds badocs
Et penso

Granollers, 26-06-2003
(publicat a La Vanguardia)

Comentaris

  • Darrerament em pregunto: Què és un haikús?[Ofensiu]
    llamp! | 05-05-2007 | Valoració: 8

    I ho he buscat a internet. Sembla ser que son poemes de 3 o 5 línees, molt curts i que intenten transmetre una imatge o un pensament. Sé que son d'orígen japonès i que a part del haikús hi ha altres modalitats. No sé, ho hauré de provar algún dia.

l´Autor

Foto de perfil de Júlia Vic

Júlia Vic

27 Relats

63 Comentaris

33115 Lectures

Valoració de l'autor: 9.33

Biografia:
Nascuda el 1963 a Barcelona
Tinc estudis sanitaris i humanístics. A destacar que he fet més de vint mudances i he viscut en dos continents diferents.
He escrit des de sempre i he tingut la sort de publicar alguna coseta. I m'agradaria seguir insistint-hi. Els meus amics diuen que transmeto molt sentiment, pero no deixen de ser els meus amics. Tinc poc temps per escriure, potser hauré d'esperar a la jubilació o al menys a que la canalla sigui gran. Em sento molt agraïda a la vida i molt vinculada al gènere humà.
Ara visc a Mallorca, he passat un temps desconnectada de la literatura, però torn a llegir molt i, de fet, no he deixat d'escriure en aquest temps. Aniré penjant alguna cosa de tant en tant.