Grups per dret a menjar

Un relat de: llacuna

A Catalunya unes 80.000 persones eren professorat el 2006. Mentrestant un altre sector del funcionariat, els mossos/es d'esquadra a data de 2010 la Generalitat diu que hi ha 15.000. persones.

Els sous d'aquest dos grups són com a mínim tres o quatre vegades més de l'ajut que s'està donant a l'atur i que aviat es deixarà de donar de 426 euros.

El primer grup és el que ensenya i el segon el que castiga, així és la nostra societat, la gent necessita ser ensenyada i castigada i aquests són uns serveis socials que s'exigeixen.

Dels que són mossos pocs serien ser professorat, al revés potser algunes persones sí podrien passar a ser mosses. Sigui com sigui totes les persones volen menjar, i aquests són petits subconjunts,uns donen pals i altres classes.

Un altre grup social és el que deixarà de cobrar 426 euros al mes es perquè no vol ni donar pals ni classes o perquè no en sap. Bé, potser és que per donar pals que sembla més senzill que donar classes també cal una preparació, però és clar no tothom donaria pals a canvi d'euros.

Sigui com sigui sinó saps fer una cosa o l'altra tampoc tens dret a menjar.

Més endavant, bé un altre grup, són els que curen, bé més ben dit els que et donen alguna cosa perquè et curis, la sanitat, i els que xerren, els polítics i alguns grups més però no els repassaré tots.

Així pel que fa aquests, si no saps donar pals, classes, donar alguna cosa perquè curi o xerrar, millor que pleguis, o et faran plegar. Els pals et diuen com els has de donar, les classes també, i per donar per curar hi ha productes determinats, i de xerrar bé quan tenen el poder xerren el que volen bé, els altres també fan bastant el que volen bé el grup dels 426 més aviat fan el que poden, només perquè hi pensem.

el 2005-2006 hi havia segons la Fundació Jaume Bofill http://www.fbofill.cat/intra/fbofill/documents/Dossier_de_premsa_Professorat.pdf

http://premsa.gencat.cat/pres_fsvp/AppJava/notapremsavw/detall.do?id=40646&idioma=0

Comentaris

  • jo sóc professor...[Ofensiu]
    joandemataro | 05-07-2010

    i en aquest relat no comparteixo la teva reflexió, si crec que cal preocupar-se de fer una societat més justa on no li falta res essencial a ningú...però totes les societats necessiten un sistema educatiu i sanitari i malauradament policial...
    en fi, que no comparteixi no vol dir que no et segueixi enviant una abraçadota ben forta
    fins la propera doncs
    joande