FOLLA !

Un relat de: joandemataro

Seria ben fàcil utilitzar aquest títol com a asquer i després fer un simple joc de paraules per dir que el meu relat tracta d’una dona folla d’amor. Podria ser també una incitació a fer l’acte sexual, “ vinga cardeu sense parar, sigui gratis o no , recomforta el cos i l’esperit “; o simplement com a entrada a un nou poema eròtic, però avui us decebré, o potser no, doncs no és un poema sinó un relat on la protagonista…


- Carda’m !- li cridava mentre respirava entretalladament després de tanta lluita acumulada. Estava desitjant arribar a l’orgasme final; a quatre grapes sobre el llit amb el cul enlairat, el seu cos dibuixava unes corves femenines perfectes. Dels seus llavis, cames avall, regalimaven lascívies i vicis insatisfets .

Ell estava esgotat, no havia estat mai amb una dona igual. En Mike, ja li havia dit que era una experiència increïble fer-s’ho amb una nimfòmana*, però allò superava les seves expectatives. Era una salvatgia; aquella dona s’entregava al sexe en ànima i cos, insaciable…Al Lluís, a més, li començava a preocupar que ella no arribés a l’orgasme després de tantes penetracions.

-Vinga cabronàs, carda’m, no paris ! Mentre recargolava els llençols amb les mans per aguantar aquell dolor, la Louise va simular arribar a l’orgasme, volia donar-li una altra oportunitat al bastaix que la muntava. De moment, es rabejava en aquell dolor , barreja de plaer i desencís, al qual no podia renunciar ni un sol dia.





…………….

*N.A.- Què és una nimfòmana?


El terme ninfomania, a primers de segle, s'aplicava a les dones que o bé es masturbaven o sentien més desitjos que els seus marits. En l'actualitat s'utilitza per designar les dones que senten desitjos compulsius de tenir relacions sexuals o de masturbar sense sentir-se satisfetes, és sinònim de sexe-addicció en dones. El terme que s'aplica als homes és satiriasi.

Comentaris

  • L'orgasme està sobrevalorat[Ofensiu]
    Anaïs | 17-03-2012 | Valoració: 10

    Hola!

    M'ha agradat el teu relat, està molt ben expressat. Jo voldria aprofitar per fer la reflexió que l'orgasme està sobrevalorat. Sí, és cert, està molt bé tenir-ne, d'orgasmes, però a vegades estem tan pendents del final que no gaudim del procés per arribar-hi, i a vegades fa que no s'arribi a l'orgasme. Un peix que es mossega la cua?

    Anaïs

  • Tu no ens decebs[Ofensiu]
    Illadestany | 17-03-2012 | Valoració: 10

    Hola, Joan: No, tu no ens decebs gens , al contrari, però la protagonista sí que n'està, de decebuda, perquè té algun problema que li impedeix d'arribar a l'orgasme, i és per això que no pot parar de cercar la satisfacció que, en el fons, ella mateixa es nega inconscientment. D'aqui la "nimfomania", que, realment, és un greu conflicte amb ella mateixa que requereix ajut. Molt bon relat, com sempre. Una abraçada
    Illadestany

  • I MÉS...[Ofensiu]
    joandemataro | 07-03-2012


    LA IDEOLOGIA MASCLISTA que un home pot tenir vàries dones i amb totes mantenir relacions sexuals, sense ser mal vist, no es correspon en cas que fos la dona qui ho fes...

  • ALGUNES INFORMACIONS MÉS...[Ofensiu]
    joandemataro | 06-03-2012

    La hipersexualidad (o adicción al sexo) es el deseo de mantener un nivel de comportamiento sexual humano lo suficientemente alto como para ser considerado clinicamente significativo. Se tiene una necesidad incontrolable de sexo de todo tipo, desde relaciones sexuales con otras personas hasta masturbación o consumo de pornografia. Esta enfermedad, caracterizada por una exaltación excesiva del deseo sexual, en los hombres se conoce como satiriá¡sis, andromaní­a o donjuanismo, aunque no siempre se le considera una enfermedad, debido a la ideologi­a machista que defiende la idea de que un hombre puede tener varias mujeres y con todas sostener relaciones sexuales, sin ser mal visto. Pero la adicción al sexo no implica placer. Lo que se busca es simplemente obtener alivio o calmar la ansiedad. En el caso de los sexoadictos, la necesidad no es tener sexo como tal, sino explotar y calmar las ganas, resumiendo es la ausencia de control sobre el impulso sexual. ¿Pero donde está la diferencia con tener apetito sexual constantemente y sintiendo placer practicando sexo?. Si nos ponemos a comparar este comportamiento, yo personalmente lo catalogaría como una droga más, porque a veces hasta se paga para tener sexo igual que para consumir droga. La verdad es que este es un tema muy complicado. Me pregunto si el hombre por naturaleza es adicto al sexo, dicen que siempre pensamos en lo mismo. Esperemos que alguien nos aclare nuestras dudas, nunca mejor que la propia experiencia.