Ets tu

Un relat de: besllum

No sospitava que la teva absència pogués produir-me una ferida tan profunda, tan sostinguda en el temps. I si ja no ets, per què perdures en els meus records, fins i tot transformant-los en records dels records?

Fa temps barrinava que era culpa meva, que m’obsedia pensant en tot el que havíem gaudit quan encara caminàvem pels mateixos carrers i alenàvem el mateix aire que ens permetia compartir el temps de viure. Però no, ara sé del cert que no sóc jo. Ets tu que sempre tornes a mi. I et sento tan fortament com quan t’abraçava en arribar o escoltava música a la teva falda. No has marxat i no sóc jo, no. Ets tu que romans en allò que sóc. Tan simple i ínfim com dur-te gravat a foc. Ja m’he rendit, no vull lluitar per oblidar-te. Seria un suïcidi, o com a mínim, una mutilació d’aquest cervell que m’enganya, i em fa creure que encara hi ets en les fulles d’herba que prenc amb delit amb les mans que van estimar a un hom que no sé esbrinar si és fruit de la meva imaginació, o només va viure el temps efímer que li pertocava.


besllum

Comentaris

  • No sé...[Ofensiu]
    rnbonet | 07-11-2012

    ...si he interpretat bé la 'queixa del tu'. Perquè també de presències trobem ferides. Però no, aquesta és una 'notícia' d'absències, ferida de mots i sentiments.
    Ai, aquest món nostre, tan petit i gran a la vegada!

    PS. I no em nomenes el mot sagrat -entre atres- de bolet., que se'm fan les dents llargues! (No he anat aquest any -encara- a "caçar-ne" (buscar-ne diem per ací)
    En trobe ara mateix a Mercadona i El corte Inglés -o "Tall Britànic"-... però els que menge prefereixo fer-los jo a la muntanya.

  • Més enllà[Ofensiu]
    Antònia Puiggròs Muset | 30-08-2012 | Valoració: 10

    Bonic relat que va més enllà del sentiment d'enyor. La contraposició d'idees, absència/essència i record/permanència és molt interessant.
    Una abraçada, Besllum!

  • Bon text[Ofensiu]
    Helena Sauras Matheu | 12-04-2012 | Valoració: 8

    Bones paraules perfectament seleccionades. Et felicito!