Entranyable asfalt

Un relat de: betixeli

M'agrada mirar al carrer a través del vidre del menjador, a mig matí, quan la llum és clara i el fred em rosega les orelles i la punta del nas.

I de sobte me n'adono que el que veig és meu, sóc jo, aquelles teulades, aquella bastida, aquelles escales i la plaça Virreina; ho he vist cada matí del món.

Compte, no respiris tan fort que el vidre s'entela i s'emboira la imatge que segons abans era tan nítida. Però si em poso de puntetes puc seguir observant la ciutat que m'he fet tan meva, i veig algú que treu el cap per la finestra, i un paleta que encimenta la façana, i una noia que avui ha decidit pujar al terrat per apreciar millor els colors del dia.

I, tot i això, segueixo sent jo, tot el que veig és part de mi i m'estimo cada linia del dibuix que tinc grabat a la memòria de l'skyline que sempre ha estat allà.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de betixeli

betixeli

112 Relats

294 Comentaris

90873 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
Surto a la terrassa i cullo tres fulles de menta, en tasto una i escric el que em ve al cap,
i el mateix faig amb les imatges que sorprenen els meus ulls d'aprenent, amb els fets que em remouen i amb els pensaments que faig crèixer sense saber-ne massa el destí. Escric el que sento, i al desar-ho en paraules és com si tot el que he (a)notat esdevingués més tangible, més compartible, més de veritat.