Engany

Un relat de: martaplanet

Perquè més enllà d'una paraula es poden amagar les veritats més inesperades, una sola mirada et pot enganyar deixant-te l'esperança de que algun dia tornarà al teu costat i llavors, amb el temps, destrossar-te el cor a poc a poc, de la manera més horrible, només perquè ja saps que no el tornaràs a veure.
També pot ser que siguis tu el mentider que enganyi a l'amor de la teva vida, només perquè creus que és el correcte, només perquè vols seguir endavant amb els teus objectius i deixar que ell faci els seus.
I molt més enllà, més enllà de les mentides que us podeu donar l'un a l'altre, sempre hi ha un tercer, aquell que, d'una o altra manera, ha estat capaç de fer que les vostres ments s'autodestruissin a si mateixes, juntament amb els del vostre voltant. Aquest tercer és un ésser que no té nom ni futur perquè, en causar tanta destrucció, es destrueix a si mateix creient que la seva felicitat davant la malenconia dels altres és només això: FELICITAT, quan la veritat és que només té un odi que cada vegada se li arrapa més al cor i li injecta un verí que, algun dia, el destruirà sense ni donar-se'n compte.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de martaplanet

martaplanet

129 Relats

93 Comentaris

101269 Lectures

Valoració de l'autor: 9.36

Biografia:
Sempre he pensat que les biografies només són per aquelles persones que han fet alguna cosa important en la seva vida, alguna cosa que hagi tingut tant de ressó que ha arribat a milers d'altres vides. Aixì que tampoc he pensat mai com seria la meva biografia. Simplement dir que encara estic lluitant per trobar-me a mi mateixa i trobar a la meva veu que sembla que, de moment, és l'escriptura.