Ella

Un relat de: GTallaferro

Una noia jove i vital, intel·ligent i guapa, alt càrrec d'una empresa, decideix, després de passar pel martiri infernal dels maltractaments, denunciar a l'executor de la seva ànima femenina: el seu cap i també la seva ex-parella.
El perfil d'aquest individu és el que correspon, indiscutiblement, a un assetjador i maltractador de la dona. És un home amb poder i li agrada jactar-se del seu èxit amb les dones. Cap dona se li resisteix . Mai accepta un no per resposta perquè per ell, quan una dona diu que no, vol dir que sí.
Quan ella va decidir finalitzar la relació amb el seu cap, quan el va refusar, aleshores va començar a manifestar-se l´autèntica naturalesa. Va aparèixer la seva autèntica identitat: la d'un masclista narcicista pervers. Ell es creia amb el dret suprem i inqüestionable de seguir posseint sexualment la seva ex-companya, perquè a ell, mai cap dona li havia dit que no, i amb molt més motiu, si abans la relació havia estat consentida. "pels meus collons!", assetjador dixit.
No és amor. No és sexe. És poder. El poder del mascle assetjador i maltractador, d'humiliar i fer rendir a la víctima, a la dona. Així doncs, el cap de l'empresa va traslladar el poder de la relació laboral al terreny del sexe, sotmetent a la seva ex-companya a un via crucis de patiments, tortures i vexacions.
Ell la comença a acorralar a la feina, quan ningú els veu. Li toca els pits i el sexe, sense el seu consentiment. Ella es defensa, expressa la seva negativa a mantenir relacions sexuals. Diu "NO!", però és inútl perquè ell diu que sí. Per ell, ella no és una persona amb sentiments, vida pròpia, personalitat, qualitats, idees...és un objecte de la seva propietat que pot controlar, dominar i sotmetre sexualment.
Ella és forta, i en un principi, tot i que ja ha començat a experimentar les primeres humilliacions (encara no s'han produït els tocaments indesitjats), creu que la situació desapareixerà, però aviat es va donant compte que és una presa fàcil per un depredador molt perillós, la perversitat del qual no té límit, perquè el monstre sense escrúpuls va augmentant el nombre d'agressions i calúmnies contra ella.
Durant aquest camí tortuós, ella experimenta un canvi físic molt important: Envelleix prematurament i perd molt pes. Pràcticament no dorm ni menja, ni viu, però el seu patiment no commou al botxí. A aquest quadre físic, el visible, s'hi afegeix un quadre d'alteració emocional molt greu. Pateix una gran crispació per l'inaguantable estrés que li provoquen les continues amenaces i assetjament moral i sexual del seu cap i ex.parella. Rep humiliacions en públic, davant els companys de feina, entre els quals hi ha dones, que a més li fan el buit. "Persones" sense moral per les quals tot el que faci el seu cap està ben fet, perquè per això és l'amo.
Les demandes depravades de relacions sexuals continuen i també els tocaments no consentits i les vexacions...Aquest quadre de intens patiment emocional gesta un quadre clínic típic, que presenten totes les dones maltractades: por, indefensió, autoestima nul·la, profund sentiment d'humiliació, crisis d'angoixa, amenorrees, depressió, somatitzacions diverses (mareig, cefalees, vòmits...).

Ella, però, treu forces del seu esperit femení, i decideix denunciar al seu cap. Finalment, després de tot aquest rosari de patiment, dolor i agonia física i psíquica, es condemna al culpable que hi ha en tota aquesta història: el maltractador, i ella comença el dur i llarg procés de reconstrucció de la seva psique femenina derruïda.

´

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de GTallaferro

GTallaferro

67 Relats

153 Comentaris

61211 Lectures

Valoració de l'autor: 9.79

Biografia:
Vaig néixer l'onze de maig del 75, el dia de Sant Eudald, patró del meu estimat Ripoll, que guarda com a preuada possessió el magnífic Monestir de Santa Maria.
Des de sempre m'han apassionat les lletres. Pel que fa a la lectura, m'encanta llegir impulsada per la curiositat d'aprendre com comprendre millor el món i també a mi mateixa. Els llibres són el meu millor mitjà de transport cap a nous móns i noves idees. I en referència a l'escriptura, haig de dir que la considero un gran mètode de catarsi que intento practicar sempre que puc.
També m'agrada dibuixar, anar al cinema i multitud de petites coses que donen color a la vida,com acariciar els meus gatets, en Xin xin i en Kiri.

En fi , només dir-vos que em fa molta il·lusió que llegiu els meus relats!!