El meu cor diu...

Un relat de: sensecor

Avui de nou escric gairebé sense pensar, només el que el meu cor diu...
Avui tinc un nus en l'estómac, no sé si sóc jo o com serà la causa, però m'ofego en la indiferència. Sense ganes de fer o desfer, sense il·lusió ni somnis, no estic feliç però tampoc trist, l'única cosa que sé és que ningú pot ajudar-me. De vegades sents coses, i ni els teus amics poden entendre, i et sents culpable. Però en realitat no sempre ha d'existir un motiu exacte, poden ser milers de coses que sumades donen com resultat una cara trista, l'apagada d'un somriure, i uns ulls carregats de llàgrimes. Però això ningú ho entén, són tots tan feliços que són incapaços de posar-se en el lloc d'aquest a qui estan escoltant. I dic jo feliços o egoistes? Solia creure'm extrany quan ningú m'entenia, solia creure'm egoista quan demanava ajuda, fins i tot solia creure'm egoista mentre em quedava sol ofegat en les meves penes quan els que jo creia que m'ajudarien m'havien donat de costat. Però desprès de tant temps maltractant la meva autoestima, avui m'he adonat que només em vaig limitar a demanar el que jo necessitava, que algú m'escoltés, una abraçada, sentir que no estava sol... Jo donaria tot el meu temps si a algú li fes falta, per quina raò ningú el va donar per mi?

Comentaris

  • hola ![Ofensiu]
    lady_belen | 23-11-2008

    m'agrada molt com escrius.. seguire lleginte!
    un petonet

  • ANEROL | 27-06-2007 | Valoració: 9

    segueix escrivint, ho fas molt bé i t'ajudarà

  • Molt encertat![Ofensiu]
    ÀnGeLs | 18-12-2006 | Valoració: 9

    És molt fàcil i bonic dir allò de: estic aquí pel que et faci falta, mai et fallaré, serem amics per sempre... però molts cops, a l'hora de la veritat, no trobes en qui recolzar-te. Tu ho dones tot pels altres i ells...
    També és cert que molts cops no hi ha un motiu concret x no somriure sinó que és un cúmul de coses que et fan perdre els ànims.
    Però bé, no tot és així a la vida, cal aprofitar el moment!
    Enhorabona i endavant!

l´Autor

Foto de perfil de sensecor

sensecor

150 Relats

160 Comentaris

191729 Lectures

Valoració de l'autor: 9.51

Biografia:
Vaig néixer el 15 de novembre de 1989 a Granollers (aprop de Barcelona). Als dos anys vaig anar-me'n a viure a un poblet perdut per Tarragona i vaig passar allà tota la meva infància. Als 12 o 13 anys vaig tornar cap a el poble del qual vaig pirar quan tenia dos anys i mira aquí estic.

Passo tots el caps de setmana a Barcelona. Que si de festa per aquí, que si fer una volta, que si anar de compres...en fi m'encanta la ciutat de Bcn.

Tinc una personalitat que hem caracteritza molt ja que no em tallo gens a l'hora de dir les coses i no em tallo amb la gent que no conec. Hem considero molt alegre i diuen que sóc molt simpàtic.