El meu amic Pau

Un relat de: Chelsea, the classic girls of 60's

Ell és el meu amic, riem, parlem i confiem l'un en l'altre. Ell és especial i ha estat allà quan l'he necessitat i jo he estat quan ha volgut que una mà l'acompanyés.

En Pau s'ha atrevit a dir-me totes aquelles veritats que ningú diu per por. Ell ha sentit el meu dolor a la seva carn, m'ha escoltat en cada instant en el qual necessitava ser lliure i parlar. M'ha aconsellat deixant-me autonomia m'ha cridat l'atenció quan la meva vida estava apropant-se a un precipici.

Tan a prop avegades i tan lluny unes altres... Però el meu cor no s'oblida d'ell, l'estimo moltíssim, i es que ell és un d'aquells amics que són per sempre. No t'exigeix res, s'obre per donar-te tot allò que necessites, sense esperar res, però el que ell no sap és que tot el que ha fet, fa i farà, l'ha convertit en aquella persona que un no vol deixar marxar com un tressor sentimental del que et costaria la vida despendre't.

No sé si ell sap que l'estimo tant, perque no ho acostumo a demostrar però per això he escrit aquest relat. Per dir-te Pau que un dels millors moments de la meva vida va ser coneixe't, que encara que visqués mil vides diferents en totes voldria trobar-me amb tu i gaudir de la teva amistat, i que t'estimo tant que passaran els anys sense poder tornar-te tot el que m'has lliurat. Gràcies Pau, amics com tu només es troben un cop a la vida.

De la teva sempre amiga.

Comentaris

  • me emocionat![Ofensiu]
    L'ull de la subcultura | 22-01-2006 | Valoració: 10

    Beti enserio no em mereixo això, tu si k ets una amiga com cal i que sapiges que podem estar a 1000 km de distancia i fer anys k no ens veiem pero sempre sempre sere el teu amic i tindras la meva amistat, i que havegades puc estar rallat o tindre rareses de les meves, pero sempre que penso en tu se que ets una amiga que sempre estaras allà i dones estavilitat a la meva vida.
    jejej enserio casi sem cauen les llagrimes! aixo no si val... :-P