El Club (Venjança)

Un relat de: aldix

Avui he pres una decisió: fundaré un club. Serà el "Club contra els portadors de ritme i picadors de mans als concerts". Sí, potser és massa llarg... però el club el fundo jo i l'anomeno com em dóna la gana.
Fa anys que vaig percebre la necessitat de crear una agrupació que establís un límit a l'expressió corporal rítmica als esdeveniments musicals. Però fins avui no he decidit iniciar la meva petita venjança. I és que ja n'hi ha prou! Ridiculitzaré, perseguiré, eliminaré, combatré de mil maneres qualsevol tipus que gosi picar amb el peu, picar de mans, fer petar els dits, que canti... Jo pago per escoltar un artista o un grup, no per sentir els galls del de la primera fila, perdre el fil d'una cançó perquè al tio de darrera se li acut picar-se la cuixa amb el palmell de la mà... Si com a mínim portessin bé el ritme! Però no... sembla que ho facin expressament. Potser és una conxorxa per fer equivocar els intèrprets. O la culminació d'un entrenament diari de contratemps, desafinació, carícies de cuixa al lliure tempo... El pitjor és aquella cara de felicitat que se'ls queda. Déu meu, que no tenen amics? Família? Que ningú els ho ha dit mai que són arrítmics?
L'altre dia tenia unes entrades per sentir un trio de jazz impressionant. I a mig concert vaig haver de marxar perquè la noia del meu lateral dret no tenia més feina que anar fent cops de cap seguint el ritme. Però quin ritme? Com a mínim feia quatre cops de cap per segon, talment la nena de "L'exorcista"!!! No vaig poder fer més que rebregar la meva bossa, agafar un paracetamol, oferir-li, aixecar-me i marxar.
Així és que si us plau, per un bé a la humanitat... si coneixeu algun portador de ritme, poseu-vos en contacte amb mi a l'adreça clubcontraelsportadorsderitmeipicadorsdemansalsconcerts@ clubcontraelsportadorsderitmeipicadorsdemansalsconcerts.cat. Deixeu-me'l a les meves mans i no us en penedireu!

Comentaris

  • Divertit[Ofensiu]
    Nurithy | 07-01-2007 | Valoració: 9

    M'has fet passar una estona molt bona. Continuaré llegin-te.

l´Autor

Foto de perfil de aldix

aldix

24 Relats

36 Comentaris

26312 Lectures

Valoració de l'autor: 9.52

Biografia:
1981, piano, televisió, desembre, París, lectura, margarides, música, amistat, mar i muntanya, 30, exigent, diaris, natura, Girona, negre, comunicació, gira-sols, viatges, Garrotxa, cafès, somnis... No som més que la suma de les petites coses que anem posant indefectiblement a la motxilla de la vida.