Dibuixant

Un relat de: GTallaferro

Només podies ser tu, Dibuixant, el que series capaç d'omplir el buit de la meva soletat amb els teus suaus i delicats traços d'alegria expansius cap a aquest infinit esperançador. Generós pintor de colors sobre l'angoixa opressora que vaig patir, a tu et dec el fet d' haver descobert aquests paratges bucòlics que compartim,compostos harmoniosament per les teves línies càlides, venes plenes de sang passional que han ressucitat la meva ànima colpejada i ultratjada pel tenebrós passat.

Il·lustrador de les ales dels meus somnis i anhels revitalitzats, demiurg d'altre cop la vida, t'estimo.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de GTallaferro

GTallaferro

67 Relats

153 Comentaris

61390 Lectures

Valoració de l'autor: 9.79

Biografia:
Vaig néixer l'onze de maig del 75, el dia de Sant Eudald, patró del meu estimat Ripoll, que guarda com a preuada possessió el magnífic Monestir de Santa Maria.
Des de sempre m'han apassionat les lletres. Pel que fa a la lectura, m'encanta llegir impulsada per la curiositat d'aprendre com comprendre millor el món i també a mi mateixa. Els llibres són el meu millor mitjà de transport cap a nous móns i noves idees. I en referència a l'escriptura, haig de dir que la considero un gran mètode de catarsi que intento practicar sempre que puc.
També m'agrada dibuixar, anar al cinema i multitud de petites coses que donen color a la vida,com acariciar els meus gatets, en Xin xin i en Kiri.

En fi , només dir-vos que em fa molta il·lusió que llegiu els meus relats!!