Diari de l'Abeller (dia 31 - dia 71)

Un relat de: martaplanet

Dia 31

He aconseguit que la Linda parlés amb mi. M'ha dit que té els mateixos símptomes que en Safter Rasthan i que això voldria dir que hi ha una malaltia a la nau, per sort ella va ser l'única que és va acostar a ell i podria ser l'única infectada. M'ha demanat que li portessin menjar cada dia i que arribéssim com abans millor a un hospital.
Els mapes del professor Winslet eren massa imprecisos i tornem a estar perduts, en Lol ja no sap com manejar-s'ho.


Dia 32

Ja no sé com arreglar les connexions, no se m'acut res més, he intentat tot el que m'havien ensenyat i no ha funcionat res!
Avui descansaré i demà seguiré intentant arreglar qualsevol màquina.
La Linda segueix en quarantena, com és de suposar.


Dia 34

En Mhor Rasthan i en Crissmur s'han tornat a barallar, em sembla que el comerciant acabarà fora de la nau si no calla.
He demanat a en Jhona si em pot ajudar a arreglar les màquines, m'ha semblat que ja que ha pogut arreglar un parell d'armes inservibles podria també fer-ho amb les connexions. Espero que tot això serveixi d'alguna cosa.


Dia 35

Hem aconseguit arreglar les connexions dels ordinadors! En Jack està tan content que quasi no pot ni parlar. Ja hem llançat una crida de socors.
Queda clar que no hem estat capaços d'arreglar els mapes dels navegadors, però en Jack ha dit que en buscarà alguns per la xarxa.
Per fi les coses ens comencen a anar bé.


Dia 38

Tot s'està començant a arreglar. La Linda s'ha curat! Es troba perfectament i sembla que ja ha passat tot.
D'altra banda la comandant Mirahna m'ha amenaçat. D'alguna manera ha descobert que sé el seu secret, serà millor que no se m'escapi si no vull desaparèixer.


Dia 39

He estat parlant amb la Linda sobre l'estranya malaltia de la que ha estat víctima. Sembla ser que podria ésser una nova epidèmia o una d'antiga de la que la nostra metgessa no sap res. Sincerament prefereixo pensar que és la segona opció.
Per cert, altra vegada s'han barallat el capità i el comerciant.


Dia 44

He tingut uns dies bastant atrafegats. Primer la comandant Mirahna no em deixa en pau. En Jack ha deixat els seus ordinadors i m'ha estat seguint tota l'estona per ajudar-me a arreglar els navegadors, cosa que no tinc ganes de fer. A més a més cada vegada que aconsegueixo escapolir-me d'aquests dos apareix en Min. I tot això per no parlar del professor Winslet que no para d'explicar-me teories que en un principi em semblaven interessants i han acabat per avorrir-me!
Tinc moltíssimes ganes de sortir de la nau!


Dia 46

En Crissmur, el comerciant, és mort. Encara no sabem ni com ni perquè, però hi ha alguna cosa estranya en tot això.
Feia dos dies que no menjava i en Patss, el cuiner, estava preocupat. Hem hagut de tirar la porta a terra per acabar trobant-nos el cos del comerciant a terra.
La Linda li farà l'autòpsia, però quan li hem dut el cos ha mirat al capità de forma estranya, pot ser que...?


Dia 47

He parlat amb en Jack sobre les meves sospites de la mort d'en Crissmur. Podria ser que el capità Mhor Rasthan l'hagi mort?
La Linda torna a estar malalta, té els mateixos símptomes d'abans.


Dia 49

Tornem a tenir problemes dels grossos!
En Lol té els mateixos símptomes que la Linda. Ara mateix no tenim un pilot decent i no podem avançar, però necessitem ajuda urgent!


Dia 52

Maleït sia! En Lol és mort i la Linda torna a estar malalta. Ja portem tres morts en aquest viatge, tothom està molt nerviós i amb prou feines sortim de les nostres pròpies habitacions.


Dia 60

Ja res importa. La Linda és morta, ja no tenim cap metgessa que ens intenti ajudar amb tot el que està passant. He vomitat en veure el seu cadàver semiverd, estic destrossada.
En Jack i el nostre capità han començat a tenir símptomes, mal de panxa i migranyes.

Dia 63

En Jack ha explicat el que sabíem de la comandant Mirahna, el capità està completament embogit. Ara mateix la comandant està tancada a la seva cel·la, en Mhor Rasthan la tancada allà.

Dia 64

Tinc els mateixos símptomes que va tenir la Linda, estic malalta. Si aquest diari no continua vol dir que he mort. Realment estic espantada, per alguna raó pensava que no em tocaria, ara mateix tinc ganes de parlar, però només volia que si algú llegia això sabés el que estava passant.
La Diana la meva ocelleta ha mort aquest matí, em sembla que aquesta malaltia no és només humana.


Dia 66 (12:45)

Em sembla que tots estem malalts. No sé si la comandant Mirahna ho està, però tots els altres sí.


Dia 66 (20:28)

Ens han respost la crida de socors! Em demanat una nau hospital i els hem avisat que tenim una malaltia estranya a bord. Arribaran d'aquí tres dies.


Dia 67

No sé com, la comandant Mirahna ha sortit de la seva cel·la, duia una pistola i ha mort al nostre capità i el caçapirates, que s'havia interposat entre ella i el professor Winslet.






Dia 71

El meu nom és Amy Monroe. Sóc doctora d'investigació bacteriana i vírica. Els meus homes han trobat aquest diari juntament amb les pel·lícules de les cameres de seguretat. És realment horrible el que ha passat aquí.
Hem trobat tots els tripulants morts. El cossos tenien el cos de color verdós i estaven plens de butllofes que supuraven un estrany líquid de to blavós.
L'únic ésser viu que hi havia era una ocelleta de tons ataronjats que, pel que hem pogut veure en aquest diari, suposadament havia mort per culpa la malaltia.
Hem descobert que una equivocació en la mutació de la espècie a la que pertany aquest animal s'ha creat un bacteri capaç de destruir els òrgans vitals.
Realment horrible.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de martaplanet

martaplanet

129 Relats

93 Comentaris

101175 Lectures

Valoració de l'autor: 9.36

Biografia:
Sempre he pensat que les biografies només són per aquelles persones que han fet alguna cosa important en la seva vida, alguna cosa que hagi tingut tant de ressó que ha arribat a milers d'altres vides. Aixì que tampoc he pensat mai com seria la meva biografia. Simplement dir que encara estic lluitant per trobar-me a mi mateixa i trobar a la meva veu que sembla que, de moment, és l'escriptura.