CriticArt

Un relat de: Ivan Bonache
Cansat d’estavellar-te contra un mur d’indiferència cada cop que comparteixes les teves creacions? Fart dels compliments afalagadors que tan sols busquen la reciprocitat? Amics i familiars no són sincers? Molt menys la teva parella?

Benvingut a CriticArt, la nova app per a mòbils que utilitzant els més sofisticats algoritmes elabora crítiques acurades que t’ajudaran a valorar com cal la teva obra i a obtenir una simulació de l’acollida que tindrà davant del públic. Un relat, un quadre, una cançó, un curt, no importa!, te’l criticarem ferotgement perquè no et facis il·lusions. Si la teva obra és dolenta malgrat el que digui ta mare, no ho dubtis!, CriticArt et mostrarà la veritat de la forma més directa possible perquè segurament és encara pitjor del que et pensaves.

Ja no malgastaràs més el temps esperant a veure com puja el comptador de visites del teu blog o del teu perfil de Relats en Català; ja no perdràs la son esperant el veredicte del jurat perquè saps que no guanyaràs; per fi s’han acabat els dies d’incertesa i decepció creadora. L’única aplicació que et confirmarà el què ja saps però no et vol dir ningú.

I si el teu problema és la necessitat visceral de penjar fotos de tot el que menges i dels llocs a on portes el gos a fer caca tot i que no li importa a ningú, baixa’t la nostra aplicació i amb cada imatge o comentari estúpid que pugis a la xarxa t’arribarà una allau de dislikes i d’opinions colpidores, però sinceres, que t’ajudaran a desenganxar-te d’una vegada per totes.

No ho dubtis i apuntat a CriticArt, perquè criticar és el veritable art del segle XXI.

Comentaris

  • Enhorabona[Ofensiu]

    Benvolgut / benvolguda relataire:

    Enhorabona! El teu relat ha estat seleccionat, pel jurat d’autors i d'autores de l'Associació de Relataires en Català, com a finalista del X Concurs ARC de Microrelats "Aniversari" i per formar part del volum recopilatori amb totes les obres finalistes.

    És per això que, en haver quedat seleccionat/ada en la convocatòria, t’agrairíem que, tan aviat com et sigui possible, ens facis arribar l’autorització perquè el relat sigui inclòs al recull.

    Només cal que ens enviïs per correu electrònic a l'adreça: concursos.arc@gmail.com el text que adjuntem al final d’aquest comentari amb l’assumpte AUTORITZACIÓ PUBLICACIÓ RECULL ANIVERSARI, tot fent un copiar i enganxar, i complimentant les teves dades personals.

    Cordialment,

    Comissió de Concursos - ARC


    /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////




    TEXT AUTORITZACIÓ

    En/na .........................................................................................................

    amb DNI. número ......................................................................................

    i nick/pseudònim relataire ......................................................................................

    AUTORITZO a l’Associació de Relataires en Català (ARC) a incloure el microrelat ...................................................................................................

    seleccionat del mes de ..............................................................................,

    del qual en sóc autor/a, en el recull de microrelats “Aniversari” que s’editarà a finals de 2020.
    on vull constar amb el nom d'autor/a ............................................................... (en cas de no omplir aquest apartat s'entén que l'autor/a vol aparèixer al recull amb el nick/pseudònim amb el qual ha participat al concurs).
    Així mateix també atorgo el meu consentiment per incloure qualsevol altre microrelat seleccionat al llarg de la present convocatòria i del qual jo en sigui l’autor/a i a difondre el seu contingut (en part o totalitat) pels mitjans habituals de l’ARC.

    Data .......................................





  • Bona aplicació[Ofensiu]
    E. VILADOMS | 01-02-2020

    Enhorabona, Ivan! Completament d'acord amb aquesta tria del jurat.
    I no ho dubtis, el proper mes, abans d'enviar el meu relat faré servir aquesta fantàstica app.

  • AFALACS[Ofensiu]
    berguedana | 25-01-2020 | Valoració: 10

    Afalac número 1- És un text molt original.
    Afalac número 2- Està ben tramat.
    Afalac número 3- Pots seguir escrivint, ho fas molt bé.
    Afalac número 4- És un text actual.

    I t'aniria afalagant més estona perquè a mi; igual que a tu, que ets molt crític, només falta que em diguin que no faci una cosa, que ja en tinc ganes de fer-la.

  • Avisa'm[Ofensiu]
    rober | 23-01-2020 | Valoració: 10

    Avisa'm quan surti, la vull. M'has tret un somriure, gràcies i felicitats.

  • Hahaha[Ofensiu]
    Montseblanc | 22-01-2020

    Irònic, original, divertit, intel•ligent... Molta raó en tot. Si surt aquesta aplicació m’hauré de comprar un mòbil!

  • Originalíssim![Ofensiu]
    Neus Marín Cupull | 21-01-2020 | Valoració: 10

    D'una manera molt divertida i original dius una veritat com un temple. Pot ser, més d'un hauria de descarregar-se aquesta aplicació.
    Felicitats,
    Neus

  • Què bonic![Ofensiu]
    kefas | 21-01-2020


    Encertat i divertit, fresc i actual.
    Felicitats!
    Salut i inspiració!

  • Originalitat[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 21-01-2020 | Valoració: 10

    Ostres, aquesta aplicació val molt la pena, tot el que exposes és una veritat com un temple! I si no existeix, caldria portar-la a la pràctica. Tant de bo algú en faci cas. Una forta abraçada, Ivan i moltes felicitats per la originalitat.

    Aleix

Valoració mitja: 10