COSSOS

Un relat de: quimmiracle
Sortí de la dutxa sabent que l’esperava. Els nervis l'ofegaven i el cor li estava a punt de petar. Li faltava l'alè i li suaven les mans. Amb els ulls encara mig clucs i molt a poc a poc anà aixecant l'esguard del terra i el gosà mirar, nu davant seu, i el trobà tan atractiu i viril com un déu grec.

Durant uns instants s'aturà. L'emoció el paralitzava. Inspirà profundament, contingué l'aire i lentament l'anà traient. Les pulsacions encara li destarotaven l'ànima, però el control de la respiració el mig assossegava. Així, de nou tornà a inspirar i a expirar, a inspirar i a expirar... mentre els ulls, ara oberts del tot, es clavaren en els seus, blaus i cristal·lins com el cel serè del paradís.

Vençut el primer obstacle de la vergonya, notà que la mà, tota sola, com una autòmata, se li separava del cos i s'apropava al seu pit musculós i bru. L'acaronà. I sentint la pell turgent i depilada s'estremí, encara amb el mugró erecte entre els dits. Li somrigué i ell també ho feu. La mà, empesa per aquells llavis humits i mitjoberts curulls de promeses, anà descendint fins acaronar uns abdominals ferrenys i embogidors. S'aturà de nou: l'alè li tornava a fallar. Conscientment inspirà i expirà una vegada i una altra per apaivagar el cor abans d'escometre el membre rígid i ansiós que com una serp el fitava hipnòtic i desafiant.

Suaument, la mà se li encomanà de la tremolor d’aquella carn viva que encerclava i fregava amunt i avall, amunt i avall, al ritme d’una respiració amarada de suor nerviosa. Tot ell s’estremia compartint les onades de plaer que donava a aquell cos bell i enfollidor que s’erigia allà, davant seu, poderós i distant com un ídol.

Quan tot conclogué, quan el desig es calmà i amb ell els batecs del cor, ràpid li apartà la mirada avergonyida. Capgirat cap a la porta del bany i amb l’única visió de les rajoles del terra, a palpentes cercà una tovallola per cobrir-se sense poder evitar reüllar com la seva essència regalimava vidre avall.

Comentaris

  • Felicitats!!![Ofensiu]
    Toni Arencón Arias | 02-12-2012 | Valoració: 10


    Enhorabona per la selecció!

  • Enhorabona!!![Ofensiu]

    Benvolgut/uda relataire:

    Enhorabona! El teu relat ha estat seleccionat, pel jurat d’autors i autores, com a finalista del Concurs ARC de Microrelats a la Ràdio “Pecats capitals (7+1)” i per formar part del volum recopilatori amb totes les obres finalistes.

    És per això que, en haver quedat seleccionat/ada en la convocatòria d’aquest mes, i per tal d’anar avançant feina, t’agrairíem que ens fessis arribar l’autorització perquè sigui inclòs al recull.

    Només cal que ens enviïs per correu electrònic a l'adreça(associacio.relataires@gmail.com), el text que adjuntem al final d’aquest comentari amb l’assumpte AUTORITZACIÓ PUBLICACIÓ PECATS CAPITALS, tot fent un copiar i enganxar, i complimentant les teves dades personals.

    Cordialment,

    Comissió Concursos


    TEXT AUTORITZACIÓ

    En/na .........................................................................................................
    amb DNI. número ......................................................................................
    i nick relataire ............................................................................................
    AUTORITZA a l’Associació de Relataires en Català (ARC) a incloure el microrelat ...................................................................................................
    seleccionat del mes de ..............................................................................,
    del qual és autor/a, en el recull de microrelats “Pecats capitals (7+1)” que s’editarà a finals de 2013 mitjançant una plataforma digital de publicació. Així mateix també atorgo el meu consentiment per incloure qualsevol altre microrelat seleccionat al llarg de la present convocatòria i del qual jo en sigui l’autor/a i a difondre el seu contingut (en part o totalitat) pels mitjans habituals de l’ARC.

    Data .......................................

  • Bo, bo ,bo...[Ofensiu]
    Annalls | 19-11-2012 | Valoració: 8

    M'agradat molt aquest relat, es...diferent , original i deixa lloc a l'imaginació!!

    Anna

  • Anaïs | 03-11-2012

    Hola Quim!
    Doncs aprofitant que l'editora t'ha posat un dels teus relats a recomanació, t'he llegit i et comento. M'has fet pujar els colors i altres coses, noi... molt bon relat.
    I per cert... no per res... però a veure... per què ens has abandonat als del fòrum? eh? què nassos "fots" que no hi participes? Brrrr
    Jeje, bé, fora broma el que sí et dic és que et trobem a faltar.
    Un somriure,
    Anaïs

Valoració mitja: 9.33