Comprant desodorants

Un relat de: Iona
Quan vaig arribar hi havia dues noies comprant. La dependenta els mostrava dos desodorants ecològics, aquells que són una pedra d'alum que pots fer servir com un roll-on. Tots dos semblaven ben bé idèntics i només es diferenciaven pel fet que un d'ells estava etiquetat i l'altre no.

Del que no tenia codi de barres, ella no estava segura del preu, de forma que trucà a l'amo de la botiga per consultar-li, i va resultar que tots dos valien el mateix, com ja havíem suposat les que ens trobaven a l'altre costat del taulell.

Immediatament, vaig pensar que es decantarien pel que tenia etiqueta, ja que preu per preu, tenies la possibilitat de consultar qualsevol informació que poguessis necessitar. Però no, per sorpresa meva van escollir l'altre.

Se'm van ocórrer dos motius de la seva elecció. O bé era un intent de ser originals o potser estaven enamorades de l'estètica actual tan cool dels banys que mostren les revistes de decoració.

I vosaltres, quin haureu escollit? I per quin motiu?

Comentaris

  • Bona pregunta[Ofensiu]
    Rosa Gubau | 25-07-2024

    Desodorant o etiqueta? Podria ser que el color del flascó del desodorant sense etiqueta fos més atractiu i potser per elles la qualitat la passen a segon terme, de més grosses se n'han vist. Si les tornes a veure els hi podries preguntar, així sortiríem de dubtes. Hahaha.
    Me n'alegro d'haver-te tornat a llegir.

    Una abraçada Iona.

    Rosa.

l´Autor

Foto de perfil de Iona

Iona

86 Relats

326 Comentaris

30295 Lectures

Valoració de l'autor: 9.67

Biografia:
Durant el confinament vaig provar això que en diuen escriure i ves per on em va agradar. Ara, novella en el món de l'escriptura, vaig fent, desfent i aprenent.

El meu blog: Despullant sentiments de Iona

A Instagram: @lecturesxgaudir