Coloraines (Gelosia)

Un relat de: NiNeL

Les dolces paraules que sempre tens per a jo me fan pujar els nivells de sucre en llegir-te, i tenc ganes de dibuixar la teva cara amb plastidecors de mel, per poder així entrar dins tu a través de la seva olor. Sent enveja de les lletres blanques, suposades sobre fons negre, que acaronen les puntes dels teus dits quan m'escrius, i sóc gelós de la calmada mar blava i la seva blanca sabonera quan entren dins el teu cervell, abans de ser enviats a trobar-me per correu extraordinari. Recel de les brúixoles que empres per orientar-te després de llegir-me, car les sostens dins les teves tendres mans, que vull conèixer sobre la meva pell impacient, entre els meus cabells embulladissos. La roca que vaig colpejant amb la meva ploma de pit-roig, trobada al jardí incendiat de flors, no se vol xapar; ella també t'espera, entre les ones del capvespre, ansiosa de rebre l'empremta de la teva petja. Les paraules malsonants són grogues i necessàries, com el Sol, i tot i que poden cremar les hem de menester per viure. I jo no puc evitar el teu nom, entre copes desmuntables i fums engolits amb salsa de farina, quan mir absort les dues llunes que són els teus ulls als cels d'ous estrellats imposats abans de despertar. I la resta del món mos mira, desitjosos de poder fer esclatar caramels de colors dins els tassons i provocar guèisers blancs al nostre voltant, ben bé com si estiguéssim volant entre niguls. I faig voltes per la gelosia, bevent el gelat de te verd que encara no he après a fer, i que, tanmateix, no té tant de bon gust com el teu somriure.

Comentaris

  • una gelosia amb un bon gust sobre els llavis....[Ofensiu]
    Noia de vidre | 10-04-2007 | Valoració: 10

    enganxada a mot darrera mot... a un record i un escalfred per la pell.
    M'ha agradat! un petonet

  • Preciós relat[Ofensiu]
    Suzanne | 17-02-2007 | Valoració: 10

    en el que descrius, o més aviat insinues, un munt de sensacions. M'ha semblat llegir un bell poema d'amor, amb imatges suggeridores de secrets entre amants. Realment Bonic.

  • Anhels de tots colors[Ofensiu]
    Unaquimera | 04-01-2007 | Valoració: 10

    Una gelosia que pareix anhels de proximitat, desig d'apreciar amb tots els sentits, enveja de qualsevol o cosa que estigui més a prop que qui pateix aquesta gelosia deliciosa, realment dolça, expressada amb una prosa poètica que arriba per moments al lirisme, però sense arribar a resultar empallegosa.

    Les imatges creades fan giragonses i es cargolen en espirals internes que de vegades semblen una cortina de fum entre l'autor i la lectora... que tampoc necessita descórrer-la en la seva totalitat per gaudir del paisatge endevinat darrere d'ella.

    Un relat bell, un text afortunat.

    Tornaré per aquí a veure més relats teus, ja que ha estat un plaer descobrir-te avui.

    De moment, t'envio una abraçada virtual però sincera per celebrar la coincidència,
    Unaquimera

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de NiNeL

NiNeL

72 Relats

190 Comentaris

96400 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
Si voleu contactar amb jo, escriviu-me a
tocatdelala (arrova) gmail.com

Vos recoman els relats de salroig.