CICLOMOTOR

Un relat de: Ravegal
Fa una calor xafogosa. Avui la partida de pàdel ha caigut de la banda de la Judith. Me n’he acomiadat rient, però, en el fons, estava emmurriada. Mentre anava a buscar el ciclomotor he pensat en el seu cos a la dutxa: mira que n’està de bona, la tia!

El ciclomotor és de l’avi, té una pila d’anys, però encara funciona bé i a mi em serveix per no fer la caminada, a ple sol, fins al final del polígon industrial. La minifaldilla no dona per a res i quan m’hi assec entre el selló i jo només hi ha la tela fina de les calcetes. L’he engegat amb quatre pedalades i en sortir de l’ombra dels pins, el sol m’ha inundat els ulls de claror. Amb una mà a la maneta del gas i l’altre buscant les ulleres de sol a la bossa lligada al darrere, no he pogut canviar de marxa i he continuat avançant en primera. El motor vibrava fort, la vibració ha passat al xassís, del xassís al selló i del selló a... He flexionat els braços vinclant el cos endavant cercant el punt més dolç i he obert les cuixes perquè s’hi aplanés bé a sobre. He donat tot el gas. Semblava que el ciclomotor s’hagués de desmuntar. L’excitació ha crescut i amb prou feines veia la carretera. La moto anava a pas de tortuga, però el cor i la respiració s’acceleraven. Per no quedar-me a mitges, al arribar a la rotonda de l’entrada del poble, he girat per entornar-me’n. He començat a gemegar, cada vegada més fort. Cames i braços se m’han esborronat, he notat els mugrons endurits pressionant la samarreta i la rojor a la cara, el coll i el pit. Un formigueig m’ha començat a recórrer els braços i les cames. He premut les cuixes contra els laterals del selló. Sentia un plaer molt gran, nou, diferent. Per fi ha arribat l’explosió. Una claror intensa m’ha cegat i he perdut el món de vista. Les convulsions m’han fet fer unes quantes ziga-zagues. Un cotxe m’ha avançat tocant la botzina i dient no sé què.

Ara sóc a l’ombra del nesprer del pati de casa l’avi. Penso en el cos de la Judith mentre, amb un drap, netejo la humitat del selló.

Comentaris

  • Felicitats![Ofensiu]
    Endevina'm | 18-10-2021

    Molt bon relat eròtic, amb una manera no gaire recurrent de trobar el plaer personal, sobre d'una motocicleta vella. Me la imagino a la noia protagonista, amb aquella tremolor típica d'aquests vehicles vells, els nous ja sols fan soroll, alguns, res de tremolors.
    Molt ben narrada la història i una bona mostra de relat eròtic.

    Felicitats pel premi.

  • Eròtica amb el ciclomotor...[Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 17-10-2021

    Realment molt enginyós.
    Un relat, quan estàs pensant en el cos de la Judith, i te l'has imaginada al damunt del ciclomotor, quan estaves netejant-la.
    Enhorabona, Ravegal.

  • Enhorabona[Ofensiu]

    Benvolgut/benvolguda participant:

    Enhorabona! El teu relat ha estat seleccionat pel jurat d’autors i d'autores de l'Associació de Relataires en Català, com a finalista de l'XI Concurs ARC de Microrelats «Gèneres Narratius» i per formar part del volum recopilatori amb totes les obres finalistes.
    És per això que, en haver quedat seleccionat/ada en la convocatòria, t’agrairíem que, tan aviat com et sigui possible, ens facis arribar l’autorització perquè el relat sigui inclòs en el recull, com bé s’indica a les bases del Concurs.
    Només cal que ens enviïs per correu electrònic a l'adreça: concursos.arc@gmail.com el text que adjuntem al final d’aquest comentari amb l’assumpte AUTORITZACIÓ PUBLICACIÓ RECULL GÈNERES NARRATIUS, tot fent un copiar i enganxar, i complimentant les teves dades personals.

    Cordialment,

    Comissió de Concursos - ARC


    /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////




    TEXT AUTORITZACIÓ

    En/na ......................................................................................
    amb DNI. Número .......................................................................
    i nick/pseudònim relataire ...........................................................

    AUTORITZO
    a l'Associació de Relataires en Català (ARC) a incloure el microrelat ...........
    ..............................................................................................., seleccionat del mes de ......................................, dins del subtema ........................................., del qual en soc autor/a, en el recull de microrelats «Gèneres Narratius» que s’editarà a finals de 2021,
    on vull constar amb el nom d'autor/a .............................................. (en cas de no omplir aquest apartat s'entén que l'autor/a vol aparèixer en el recull amb el nick/pseudònim amb el qual ha participat en el concurs).
    Així mateix també atorgo el meu consentiment per incloure qualsevol altre microrelat seleccionat al llarg de la present convocatòria i del qual jo en sigui l’autor/a i a difondre el seu contingut (en part o totalitat) pels mitjans habituals de l’ARC.

    Data .......................................

  • Erotisme mòbil.[Ofensiu]
    SrGarcia | 29-03-2021

    Un relat eròtic ben casolà i alhora sorprenent. El record de la Judith va fer que s'hi jugués la vida. Veig que els teus relats no són ben bé de riure, però fan gràcia. M'agrada el detall del final de torcar el selló i deixar-lo ben net.

  • Plaer motoritzat[Ofensiu]
    Montseblanc | 16-03-2021

    En la meva opinió, un molt bon relat eròtic que va pujant d'intensitat fins l'explosió final. És llegeix fàcil, amb interès. Visualitzar a la protagonista damunt la moto, buscant el plaer sobre dues rodes, ha estat divertit a la vegada que excitant.

  • Relat rebut[Ofensiu]

    El teu relat entra a concurs, gràcies per participar.

    Comissió XI Concurs ARC de microrelats