Carta d'amor

Un relat de: L'ull de la subcultura

Carta d'amor

"Las ondas tienen vaga armonía,
Las violetas suave olor,
brumas de plata la noche fría,
luz y oro el día,
yo algo mejor;
¡yo tengo tu Amor!"


Aquesta estrofa de Bequer em fa pensar, de la meva sort de gaudir del teu amor, doncs pensant he arribat a una idea molt bonica, i es que tu i jo som la mateixa persona, doncs jo sense tu estic incomplet, me'n adono de que no serveixo de re, com un simple ciri perdut a la boirina, la nul·litat, en canvi quan estic amb tu em sento complet, es més, al ser la mateixa persona se que et puc explicar tot el que vulgui, se que em comprendràs i m'aconsellares i en el cas necessari em consolaràs, tindre una persona a la que mirar als ulls sense vergonya i trobar-hi franquesa, uns braços en els que refugiar-me i gaudir de la càlida sensació que dona estar en els braços de la persona estimada, i trobar la serenitat i la felicitat.
I es que em fas sentir especial, al teu costat no soc una ombra perduda a la foscor, on desapareix-ho sent inapreciable i oblidat, i es que necessito el teu amor, la teva tendresa, com l'aire que respiro, de sobte pensant en tu sem cau l'anima als peus, doncs ets preciosa, els teus ull podrien congelar el sol i fondre el gel, son una preciositat que en una dolça harmonia amb els teves faccions poden lliurar els instints mes salvatges dels homes.
Amor meu, t'estimo, i sempre t'estimaré, ja se que em diries mai diguis sempre perquè no se el que m'esguarda el futur, però una cosa la tinc clara, i es que mai et podré oblidar, la teva imatge serà i seguirà sempre gravada a la meva ment, doncs ets especial, i això fa que estigui boig per tu.
I m'és igual els impediments que hi han, que no et pugui veure tant com jo volgués, però vull que sàpigues que sempre em tindràs al teu costat i que et seguiria al fi del univers, on moren i neixen estels, doncs el mes important per mi es veure't feliç.


T'estimo, t'estimo moltíssim.

Comentaris

  • Carta d'amor[Ofensiu]
    llibertària | 22-10-2005

    I tots ens enamorem, ja que l'amor no té ni classe, ni color. Segur que la teva xicota li haurà encantat llegir això!!

  • Molt bonica[Ofensiu]
    Ilargi betea | 09-09-2005 | Valoració: 9

    És maco que, deixant de banda la imatge tan dura que deus tenir (pel que dius a la teva introducció), et treguis la carcassa i mostris aquesta cara tan dolça que portes dins. L'amor és així , què hi farem!
    Segur que ella es va sentir molt afortunada de ser aquesta altra part de tu que et fa sentir-te complet.

    Una abraçada! i gràcies pel teu comentari, m'ha agradat molt!

  • Sinceritat i amor...[Ofensiu]
    solarin | 07-09-2005 | Valoració: 7

    Dos sentiments molt macos que units brillen encara més.
    M'ha agradat el fet que partissis d'uns versos. De fet, m'h agradat tot el text en general :p
    Salut!!

l´Autor

Foto de perfil de L'ull de la subcultura

L'ull de la subcultura

21 Relats

75 Comentaris

29545 Lectures

Valoració de l'autor: 8.85

Biografia:
Simple, havegades alegre altres depresiu, enamorat i poques coses mes es poden dir... apa pues si em voleu coneixer aqui teniu el meu MSN:

paugomez60@hotmail.com