Escrit de llibertat

Un relat de: L'ull de la subcultura

Temps enrere quedaren els dies de tortura, de humiliació i de ràbia, memòria latent de èpoques fosques que no es volen recordar però observo el cel i me n'adono que res a canviat, els estels segueixen brillant en el firmament, cada dia el sol es pon per renéixer com el fènix al dia següent... Aliens a tot, ens consumim, monotonia rutinària ens abraça i acarona en un estat de ben estar, som informats del que passa a la resta del món, les seves guerres, desastres humanitaris i corrupció que observem amb indiferència, a taula sota un sostre i menja calent.
Retrocedim temps enrere, fonent-se en el present mes immediat; tortura , humiliació i ràbia.
No pots mes que cridar desesperat en un espai al buit, tranquil, ningú t'escoltarà.
Has sortit al escenari tot ja esta preparat, amb valentia no pots mes que improvisar alguna escena però el final sempre serà el mateix.
Carreges policials plenes de brutalitat, incomprensió popular i un esperit rebel que dona els primers batecs per fer corre la sang de la llibertat, jo m'estimaria un lloc idíl·lic en que el adinerat no fos mes que el proletariat, estroncat queda aquest pensament anel·lat, guerra, mort i globalització me l'han matat.
L'única solució? Guerra al capital.


Comentaris

  • totalment d'acord![Ofensiu]
    vio_ska | 09-01-2008 | Valoració: 10

    eei! remenant entre escrits t'he trobat! i n'he llegit alguns dels teus..
    de moment els que he llegit m'han agradat molt!!! i en aquest en concret.. totalement d'acord! ;)
    espero llegir-te més!!! Salut! viO

  • moltb![Ofensiu]
    partisana | 22-12-2005 | Valoració: 10

    EI! totalment d'acord amb tu, un relat molt encertat, ara ningu vol o pot veure aqsta púrria de món, així q estik amb tu: canya al capital!Salut!

  • Chelsea, the classic girls of 60's | 22-12-2005 | Valoració: 10

    Poporooooop... sento caure en la redundància pero aquest món s'ens escapa... sobretot a tu... necessitem una altra época, potser veiem massa les coses comparats amb la majoria de població, potser tenim mes bon cor, potser... m'encanta, no l'havia llegit aixi nose... no estic d'acord en alguna de les teves idees, jau sas ;), però ja saps com penso... Un petonet... d'una noia que sempre ronda per aqui, encara k no t'hagis passat a veure la peli akesta nit!!! grj. Dema tens kasa? XD XD es broma.

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de L'ull de la subcultura

L'ull de la subcultura

21 Relats

75 Comentaris

29619 Lectures

Valoració de l'autor: 8.85

Biografia:
Simple, havegades alegre altres depresiu, enamorat i poques coses mes es poden dir... apa pues si em voleu coneixer aqui teniu el meu MSN:

paugomez60@hotmail.com