Solitud davant la nit

Un relat de: L'ull de la subcultura

Solitud davant la nit


Camino sol, lleuger, aller a tot allò que m’envolta, no sento fred, tampoc calor, les botes ressonen al asfalt. Passejo, observo.. ni una anima. Fred al meu esperit,arrogància i frustració, dintre meu es deslliga unes ganes irrefrenables de trencar una paperera d’una patada, l’arrenco de un sol cop deslligant un estrepitós soroll metàl•lic.
La foscor m’acompanya , odio la llum artificial dels fanals, els apago de un cop sec i metàl•lic, ferro contra ferro. S’apaguen una rere l’altre, buidor. Absència de la essència de la meva vida.
Cotxes aparcats, containers, parcs solitaris, poble fantasma. Ràbia, agitació i pèssims pensaments ronden el meu cervell, busco consol, calidesa i pau en altres persones. No em donen el que necessito.
Penombra, fum, musica i gent...no omplen aquesta buidor. Amic, no alleuja la meva angoixa. Amor de la meva vida, sí, única solució... vinc de estar amb tu, però les poques hores al teu costat fa que al separar-me es quedi el meu esperit atrapat als teus ulls, enredat al teu cabell, perduts a la teva mirada. La meva anima? Acaronant-te al teu llit. La meva ment? Caminat sola rodejada de solitud, foscor i frustració.

Comentaris

  • i jo no...[Ofensiu]
    Ullets | 21-10-2005 | Valoració: 10

    no hagués sabut descriure millor la sensació que tens quan et separes d'algú que t'estimes tant, que amb una mirada et fa tremolar....
    simplement GENIAL!

  • Chelsea, the classic girls of 60's | 14-10-2005 | Valoració: 10

    Cony Pau, ara em sento com una amiga ke no et sap consolar... pero bueno ja entenc per on van els trets... rollo enyorança d'esther i tal :P ma sembla, i en aquest sentit jo no et puc consolar. M'agrada com escrius joder, tot i ke tenim una limitació d'idioma bastant considerable jejeje pero bueno a fer el k es pogui. Quan poguis llegeix la última ke he posat i em dius ke tal. I espero que no et sentis tan buit entre nosaltres!!!!!! Un petonàs de la teva admiradora sekreta jajaja (es broma)

    ________________________

    IF YOU FEEL SAD, YOU CAN BROKE AN ARM! xDDDD (by me)

  • instants | 26-09-2005

    ostres, relat sincer, censurable? potser, cadascú expressa la ràbia com vol i com sap. ole, salut deixa'm alguna papelera per a mi.


    Salut i anarquia

l´Autor

Foto de perfil de L'ull de la subcultura

L'ull de la subcultura

21 Relats

75 Comentaris

29612 Lectures

Valoració de l'autor: 8.85

Biografia:
Simple, havegades alegre altres depresiu, enamorat i poques coses mes es poden dir... apa pues si em voleu coneixer aqui teniu el meu MSN:

paugomez60@hotmail.com