Carnet de respecte a les dones

Un relat de: llacuna

Crec que caldria inventar un carnet de permís de anar pel món i respectar les dones, com el carnet d'identitat i tots els homes l'haurien d'aprovar, perquè en el lloc més recòndit del món hi ha un home que no sap què vol dir respectar una dona i en canvi, no hi ha cap home sense document d'identitat, vés quina identitat vigila la societat que tinguem, una identitat assassina, alguns cops, doncs ja posats, que s'hi posin del tot.

Ja que es demana una carnet d'identitat, almenys que sigui per a reivindicar una identitat saludable amb el respecte amb les dones. El greu impediment és que aquest carnet seria una imposició i res no és pot solucionar des de la imposició, tot i que també es podria normalitzar com els altres carnets que corren pel món. Aquest carnet només seria necessari per a les generacions velles. Tothom a passar per un curs de respecte a les dones.

D'altra banda, crec que a les escoles hi hauria d'haver una assignatura que parlés de forma exclusiva d'aquesta batalla social: la violència de gènere, potser així si funcionaria, com altres qüestions de sensibilització social que sempre s'han introduït per via de l'ensenyament, amb els adults, certament tot és més complicat. I tot i que el patriarcat inclou l'exercici de poder de qualsevol tipus de poderosos sobre gent normal, i m'ho sé perfectament, aquest cas faria una excepció i no em faria res que fos l'estat qui exercís el patriarcat sobre els seus fills patriarques que sembla que no tenen cap altra sortida possible per anar com a éssers racionals per la societat que funcionar sota les ordres de qui sempre han funcionat, les generacions velles, les que ja són fora de l'edat escolar, no tenen més opcions. I per cert, d'aquest carnet no exclouríem de cap manera els docents de cap àmbit que hi ha cada un que déu ni do! El patriarcat no exclou cap àmbit social, arriba amb els seus tentacles, arreu, llibertaris, conservadors, polítics i sabaters.

I sí això molesta els homes, m'agradarà perquè per fi no seran indiferents i es posicionaran, hi ha associacions que ja treballen per les dones des dels homes, com Ahige que és a molts llocs

Comentaris

  • que et sembla...[Ofensiu]
    joandemataro | 01-06-2010

    si pactem tu i jo una GESTOCRÀCIA ASSEMBLEÀRIA COHERENT ?

    Punt de partida les comunitats de veïns i de barri, i d'aquí cap a munt fins arribar a les decisions que afecten a tot un municipi.... i d'aquí a la comarca ...i d'aquí a la nació... Algun ordre i representativitat ha d'haver perquè es puguin gestionar les coses amb una certa coherència i celeritat...

    en fi, utopies...., o no?

    una abraçadota company
    joan