Camins que s'uneixen V

Un relat de: martaplanet

Ella estava mirant el sostre, pensant tot el que faria quan la deixessin marxar, quan ell va entrar a l'habitació.
Aquell home tenia uns trenta anys, era alt i estava bastant musculat, els seus ulls eren foscos i la mirava d'una manera que semblava que li llegís l'ànima, portava els cabells negres recollits en una cua i anava vestit amb roba de tons terrossos.
La Clarah es va quedar sense alè, sabia perfectament qui era aquell home, havia canviat durant el temps que havia viscut fora del seu país, però tenia els mateixos ulls, li brillaven de la mateixa manera. Ella va mig aclucar els ulls.
-Qui ets tu? - va preguntar esperant que ell no la recordés de temps passats.
-En aquest lloc m'anomenen Sacta.
-Que vols dir?
Ell va somriure.
-Aquí ningú és el que va ser en un altre lloc. - va respondre. - Aquí ets qui vols ser, aquí ets el que van esborrar en un altre món.
Se'l va quedar mirant, aquelles paraules, la manera de dir-les, la fascinava de manera sobrenatural.
-I jo, qui sóc aquí? - va preguntar llavors.
Ell va tornar a somriure.
-Tu ets qui vulguis ser.
El silenci els va envoltar, cap dels dos semblava que tingués res més a dir, i tot hi així havien de seguir parlant, havien de seguir parlant per motius que l'altre no coneixia.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de martaplanet

martaplanet

129 Relats

93 Comentaris

101133 Lectures

Valoració de l'autor: 9.36

Biografia:
Sempre he pensat que les biografies només són per aquelles persones que han fet alguna cosa important en la seva vida, alguna cosa que hagi tingut tant de ressó que ha arribat a milers d'altres vides. Aixì que tampoc he pensat mai com seria la meva biografia. Simplement dir que encara estic lluitant per trobar-me a mi mateixa i trobar a la meva veu que sembla que, de moment, és l'escriptura.