Camins que s'uneixen II

Un relat de: martaplanet

Va notar com un líquid fred li baixava per la gola, no va fer res per aturar-lo, estava massa cansada, estava massa dèbil.
Va intentar moure's, però per alguna estranya raó no podia, alguna cosa l'engrapava de mans i cames. Va obrir els ulls espantada, havia de sortir del lloc on fos, algú l'havia agafada i no deixava que marxés.
- Tranquil·la. - va dir una veu de dona. - Estàs en un lloc segur, no et farem cap mal.
Ella la va creure i va tornar a tancar els ulls sumint-se en un son profund i reparador.

......................................

Va aixecar la part superior del cos i es va ficar la mà del braç bo a la cara. El dolor del braç que tenia ferit havia minvat força, no sabia quan de temps havia passat mentre dormia, però semblava que ja tornava a estar minimament bé. Va obrir els ulls i va observar el lloc on era, semblava una espècie d'habitació feta de fusta i palla, potser una enfermeria rudimentària, i ella estava ajaguda en un llit fet també de palla. Va acariciar-se el braç, seguia sentint dolor, però almenys semblava que ara el podia moure, estava ben envenat.
Va aixecar-se i per un moment el món li va desaparèixer de vista, s'havia marejat, semblava que encara no estava curada del tot. Va recolzar-se en una de les parets de fusta i va descansar un moment, tenia coses millors a fer que quedar-se allà.
- Es pot saber que fas aixecada? - la veu va sonar molt dura.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de martaplanet

martaplanet

129 Relats

93 Comentaris

101278 Lectures

Valoració de l'autor: 9.36

Biografia:
Sempre he pensat que les biografies només són per aquelles persones que han fet alguna cosa important en la seva vida, alguna cosa que hagi tingut tant de ressó que ha arribat a milers d'altres vides. Aixì que tampoc he pensat mai com seria la meva biografia. Simplement dir que encara estic lluitant per trobar-me a mi mateixa i trobar a la meva veu que sembla que, de moment, és l'escriptura.