Boulevard of broken dreams.

Un relat de: Marteta
Sovint em sent sola, caminant per llocs totalment obscurs on la llum esperançadora no es filtra per les finestres a mig obrir.

Mentre camino crec que no pens en res sinó en els meus passos, en no caure, en no errar. Però camin sense cap destí en ment. Camin i camin. Simplement camin.

No sent res més que la meva respiració ràpida pel por de trobar-me algú. Els bategs del meu cor pareixen apagar-se lentament a mesura que passen les infinites hores de la incertesa.

No m'està permès córrer. No vull fer-ho. VuII i no vull sortir d'aquí. Se'm fa difícil decidir-ho. I si vull sortir? Qui em mostra el camí per fer-ho?


https://www.youtube.com/watch?v=aGzgoSg5OZg

(Boulevard of broken dreams; Green Day)

Comentaris

  • camin, camin...[Ofensiu]
    Annalls | 27-06-2013

    M'encanta el català-mallorquí , que dolç es fa!!
    El que has escrit es pot prendre al peu de la lletra o figurat, be a ser el mateix...
    Diu Averrois que pq no vivim entre tots plegats millor... doncs perquè a vegades quan toca donar la cara , donem el cul...(amb perdo) , i perquè estem lligats per la por... Encantada de llegir-te marta!! Potser la propera setmana santa (si, ja se que queda, però arrivara), vindre a ensenyar la illa preciosa a la Tània, i fer una presentació del llibre,.LLavors en veiem!!!

  • Un món...[Ofensiu]
    AVERROIS | 26-06-2013 | Valoració: 10

    ...de fugida de la realitat, aquesta realitat tan crua que ens envolta i que ens fa sentir vulnerables. La vida és un do que moltes vegades els menyspreem al deixar escapar els segons, com la sorra que s'escapa per entremig dels dits.
    Quantes persones voldríen que tot canviés? Vivim en un planeta del que no podem escapar, perquè no viure millor tots? És la gran pregunta.

    Una abraçada.

l´Autor

Foto de perfil de Marteta

Marteta

227 Relats

394 Comentaris

166205 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Professora de filosofia.