Bategs en paraules

Un relat de: Marteta
Simplement perquè no tinc cap explicació clara t'escric aquesta carta. Les lletres són tan abstractes com el cor, i en aquests moments el vull escoltar. Paraules escrites com bategs sense predeterminació.

Potser mai t'hagui estimat, però ara tampoc ho faig. I em fa mal perquè veig dos ulls il.lusionats, i em fan mal, se'm claven. Il.lusió, sí, esper que res més.

Ni un amic, no m'agrades, jugar amb tu? Jo no ho definiria així...simplement les pressions de la vida a cops em porten per camins realment hipòcrites amb la pròpia consciència. I em sent malament.I no només per tu, per mi també. El cor em reclama guiar els meus passos cap al seu destí o que almenys intenti construir-ne un de veritablement honest...ja no dic feliç, ni al costat d'un altre, potser sola, però sense tu.


I segurament mai llegeixis aquestes paraules. Segurament en persona et faci algún discurs que tu qualificaràs com a egoista i d'una nina petita que mai no té les coses clares ( quan les hi he tingut?, quina gràcia..). Però la sinceritat fa mal, i mai seria honesta al teu costat si no és per deixar-te enrere.

Comentaris

  • Segueix així..[Ofensiu]
    Annalls | 02-06-2014

    .... valenta i sincera !!! QUi més qui menys ...


    Anna

l´Autor

Foto de perfil de Marteta

Marteta

227 Relats

394 Comentaris

165329 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Professora de filosofia.