Avui em deixo fer

Un relat de: Ishtar1717
Avui és el teu dia. Avui tenc clar que em deixo fer.
Em deixo fer el que tu em vulguis fer.
Això és el que tu m'has demanat i el que jo he acceptat.
Em moro de ganes de començar aquest joc.
El meu cap bull. Estic inquieta per saber el que m'espera.
Desig rebre el que me vols donar tant com tu desitges voler-me fer.
No he acabat d'entrar a l'habitació i ràpidament t'has posat a llevar-me la roba.
Estàs ansiós per tocar-me, per fer-me, per complir el teu desig.
Estic desitjosa de rebre el que me tens preparat.
La partida està en marxa. El joc comença suau.
Estic a la casella de sortida esperant veure en quines caselles cauré per saber el que m'espera en cada una d'elles.

Primer moviment. Em col·loques sobre el llit per tenir-me totalment al teu abast.
Així sents que soc tota teva. Així sento que soc tota teva.
Es com si m'haguessis fermada, però sense fer-ho. Aquesta és una de les regles del joc. Jo no em deixo fermar, però em comprometo a no moure'm, tal com si hi estes.
Comences amb un moment relaxat en el que em deixes sentir les teves mans recorrent tot el meu cos.
No hi ha cap raconet de la meva pell que s'hagi quedat al marge de viure aquest plaer.
Visc aquest plaer interiorment. Em rendeixo a les sensacions que experimento i em deixo fer. Et deixo fer.

Segon moviment. Em demanes que em doni la volta. Ara te puc veure el rostre.
Continues acariciant-me.
Les teves mans estan molt contentes, ara tenen més aprop i més a ma aquells llocs que tant els hi agrada explorar.
Em sento bé. I en el meu pensament s'instal·la el desig de que arribi el moment de sentir els teus dits jugant sobre el meus pits, i les teves mans fent-se un lloc per arribar al racó més desitjat.
Però em fas patir. Sento lluny el moment desitjat perquè t'entretens per altres llocs, com t'agrada jugar, eh? Com gaudeixes aquests instants en que saps que em rendeixo al teu desig.
Miro de no pensar-hi i em concentro en sentir-te i en saber que estàs disfrutant. I que jo també estic disfrutant.

Tercer moviment. El temps passa tot i que no som conscient del que ja he deixat enrere.
Que aprop estàs ja de mi!
Tot i que faig un gran esforç per no moure'm, la meva respiració em delata. La meva excitació està obligada a contenir-se una mica més. Vull sentir com aquesta corrent que han generat les teves mans, recorre amb tota la seva intensitat tot el meu cos per dintre i vagi donant avís per allà on passi, que aviat arribaran noves ones que canviaran el sentit del que estic vivint.

Quart moviment. Excitació i plaer màxim.
Les mans canvien el seu joc. I ara és el teu cos el que s'afegeix al joc. Caus sobre mi lentament. Sento la teva presència aferrada al meu cos. La teva erecció és símbol inequívoc de que el joc va per bon camí, tot i que no se sap qui pot guanyar la partida.
Fas pressió sobre mi. Intensifiques els teus moviments perquè senti d'allò millor la teva duresa.
No pronuncio cap paraula. M'encanta, i ho saps, sentir-te d'aquesta manera. Em limito a sentir i a pensar que em moro per ser teva. Però avui em deixo fer. I seràs tu qui decidirà el moment en que això que jo desitjo, ara més que mai, pugui passar.
Estàs gaudint al màxim. I arriba el moment en que els nostres pensaments queden unificats, de la mateixa manera en que hi queden els nostres cossos. Has donat la següent passa, la esperada, la desitjada, la que me convida a fondrem amb tu tant com puc. Te sento amb intensitat. Te mous per arribar tant lluny com pots. Fas un esforç per fer-me arribar tant lluny com pugui ser capaç d'arribar. I arribam molt enfora, arribam al lloc on els dos decidim explotar. El plaer vessa per tot arreu.
El joc no ha acabat.

Cinquè moviment. Presento que hi ha alguna cosa més en el teu pensament.
Avui em deixo fer. I sé que tens més per fer. Tu no parles. Jo no parlo.
Tu fas. Jo em deixo fer.
Ets molt subtil quan vols. Has aprés a demanar sense paraules. O he aprés a saber que vols amb els teus fets. Però avui tu ets el que vol fer i tu ets el que ha de demanar si realment hi ha alguna cosa més que vols fer.

Sisè moviment. No sé estar-me quieta.
Sempre te dic que no baixis la guàrdia en segons quines coses, ara ja has de saber que tampoc la pots baixar mentre estàs amb mi. He aprofitat un moment de descuit i com aquell que prepara una truita hem canviat els papers. Ara som jo la que te té agafat. Hem canviat la perspectiva, ara som jo la que ho veu tot des de dalt. I com que he intuït que la partida no havia acabat, penso que és bon moment per animar-te a seguir.

Setè moviment. Reprenc el joc.
Estic asseguda sobre tu, donant-te l'esquena. Sento com les teves mans juguen sobre la meva pell. Sento sota la meva part més intima com m'incites a seguir jugant. Ara me toca moure fitxa a mi. Un moviment suau de maluc fa que t'atrapi entre les meves cames i comença el moment de jugar amb les meves pròpies regles. Començo amb un somriure maliciós que em va d'orella a orella perquè som molt conscient que ara ve el millor de la partida.
Te tenc atrapat, moviments suaus de maluc, que aniran incrementant el ritme, m'ajuden a sentir millor els canvis que es produeixen en el teu membre, tan anhelat per jo en aquesta nova fase del joc. Faig pressió sobre tu sense deixar de moure'm. I sento com me retornes una resposta interessant. La teva duresa augmenta al mateix ritme que els meus moviments.

Vuitè moviment. Quina acumulació de plaer.
Endavant i enrere, t'agafo i t'amollo, te deixo aprop de qualsevol possible entrada, però no et deixo entrar. Em sento pletòrica. La teva respiració és intensa, el gemecs que deixes escapar em diuen que estàs gaudint del que faig, i això em provoca moltíssim i em fa moure'm amb més intensitat, tot per arribar al punt que tots dos tenim en ment, moment de viure la màxima intensitat.

Novè moviment. Vols demanar alguna cosa més?
Jo estic excitadíssima. Estic encantada de sentir-te tan aprop. M'encanta haver acceptat jugar aquesta partida. Els teus gemecs s'ofeguen en el teu propi cos, tenc la sensació de que estàs a punt de caramel, però som dolenta, som provocadora, em sento com una nina entremaliada que t'està posant entre l'espasa i la paret. Jo sé el que m'agradaria rebre en aquest moment, i intueixo a la perfecció que és el que també voldries tu, però jo avui he dit que hem deixava fer i ara reprenc aquest rol en el joc. Vull que siguis tu que me diguis que és el què vols, i per això em dirigeixo a tu, i a cau d'orella i amb veu baixa per no deixar entre veure massa la meva excitació te dic si vols demanar alguna cosa, si vols fer-me alguna cosa especial. Sento que dels teus llavis surt un fràgil si. I la meva part de dimonió, continua demanant, que és el què vols. Tu demana, que jo em deixo fer. Això ha estat un bon detonant per sentir de nou la teva veu que ara me demana poder entrar per darrera.

Desè moviment. Les portes estan obertes.
Som feliç. La meva estratègia ha funcionat. El joc continua. Acabo d'obrir les portes. Ara és el moment de sentir-te entrar. Ets ràpid, la teva excitació és tant descomunal com la meva, el terreny íntim no pot estar més ben preparat del que ho està. Aleshores endavant. I sense deixar passar ni un instant més ja ets dintre meu, moment en que tots dos deixam escapar un gemec de plaer màxim compartit. Quina bogeria!. Quins moments de passió descontrolada, passió que fa que la fusió que estam vivint ens transporti a un paradís que ni sospitaven podíem descobrir avui. La intensitat dels nostres moviments per sentir més i més a l'altre són harmonia en el seu estat més pur. Una envestida que em transporta a tocar les estrelles, un puja i baixa sobre tu que te fa anar quasi a una altra galàxia. I tot això acompanyat del joc imparable de les teves mans sobre el meu botó màgic que està més fort que mai.

Onzè moviment. Movem fitxa a la vegada.
Entres i surts. T'agafo i t'amollo. Em sento en un moment on el dolor està tan fusionat amb el plaer que em moro per sentir-te explotar. La teva respiració està tan agitada i els teus gemecs tan ofegats que sé que estàs a punt per donar-me el que es tan teu i jo estic preparada per rebre-ho, així que, movem fitxa a la vegada? No ens ho hem ni de demanar, perquè en un instant d'autèntica sincronització, els dos hem anat a parar a la mateixa casella. Hem amollat tot el que hem generat al llarg d'aquest joc.
Un orgasme indescriptible.

Dotzè moviment. Aquesta és la darrera casella.
Ens hem regalat el màxim plaer un a l'altre i ara entre gemecs i rialles ens rendim. L'esforç i la intensitat en que hem jugat aquesta partida ens deixen sense paraules. Tot just un petit canvi de posicions que deixa els nostres cossos cara a cara, amb un somriure especial als llavis i uns braços que es col·loquen per abraçar a l'altre per no deixar escapar res d'aquest deliciós moment.

Comentaris

  • Càlid[Ofensiu]
    David Gómez Simó | 30-10-2013

    i apassionat. Ben explicat tot el procès i amb bon ritme que fa que la lectura no defalleixi (interessants els nou minuts de durada, bastabt més que la mitja general dels relats que es presenten per aquí)

    Deu ni do la sensibilitat que tens per explicar la passió.