Joc de mans

Un relat de: Ishtar1717
Ho havia deixat caure, i sé que darrerament ho he demanat. Sé que les coses que es demanen, si es demanen bé, arriben, sols cal tenir una mica de paciència.

La meva petició, que en el fons era un desig, va arribar, i vaig gaudir de tot el plaer que l'ocasió em va regalar.

De manera inconscient aquell va ser el dia en què el meu desig es va fer realitat.
Fixa't-hi bé.

Arribarem els dos al mateix temps. Les primeres paraules que pronunciarem foren relatives a poder viure moments intensos però dins una certa pau i quietud.
Tu em mirares de dalt a baix i canviares l'expressió del teu rostre. Tal com jo anava vestida et feia presagiar que seria un nou dia de guerra, però res més lluny d'aquesta idea.
Tu insisties en la idea de que jo m'havia presentat en actitud provocadora, cercant el mateix que havíem viscut el darrer dia, i jo insistia en què el que veies era fruit de la casualitat d'aquell dia.

Me convidares a seure al teu costat, i em preparares un espai per acomodar-me i relaxar-me. Així ho vaig fer.
M'anares llevant la roba de mica en mica.
A mesura que el meu cos anava quedant nu per parts, tu t'entretenies a passar-hi les mans per sobre. Tocaves, acariciaves, pitjaves, besaves, ...
Jo em sentia còmoda i a gust. Era la protagonista de la teva posada en escena. Era la única protaganista d'aquell instant.

El meu cos ja estava totalment nu davant la teva atenta mirada.
Estaves preparat per començar a orquestrar tot el que vendria a partir d'aquell moment.

Posició còmoda i relaxada. Ulls tancats per deixar tota la meva atenció dirigida a viure i sentir tot el que em tenies preparat.

Les teves mans estaven sobre el meu cos. Començà un tendre i dols massatge per tota la part posterior del meu cos. Això em va dur a desconnectar de les meves rutines diàries i sentir-me molt més present en el moment que vivia. En acabar tot el recorregut me demanares que canviés la postura i em poses boca amunt. Tot el meu cos per a tu. Tota la meva nuesa a la teva disposició. Estava molt a gust. Estava gaudint de tot el que rebia.

Carícies i petons, ara recorrien la part anterior del meu cos.
Ulls, llavis i coll, els primers en sentir la dolçor dels teus llavis calents que calmaven qualsevol resta d'inquietud que em pogués quedar de l'estrès del dia.
Seguires davallant i estares una estoneta jugant amb els meus pits, els quals mostraren amb gran velocitat el seu agraïment pel tracte que rebien. Estaven molt sensibles i qualsevol frec de la teva llengua o els teus llavis els animava molt més. Sentir com xuclaves els mugrons em produïa un calfred quasi desconegut. El plaer era intens. Internament quasi cridava que no partissis d'allà, però sabia que això era impossible, ja que era conscient de que estaves a l'inici del teu recorregut sobre el meu cos.

Els pits quedaren tan contents que les seves mostres d'alegria es varen mantenir una estona molt llarga.
Les teves oi mans acaronaven els meus cabells. Els teus llavis assaborien la pell del meu ventre. I jo, ho sentia, i em movia a impulsos descontrolats del gust que passava.

Ni t'imagines el gaudi que em provoca sentir com me toques, com m'acaricies, com em beses tot el cos. És un plaer inexplicable que m'agrada viure, que m'agrada rebre.

El meu cos ja donava certes mostres d'excitació, però no la volia deixar sortir perquè volia que el joc continues. I així fou.

Arribares a la meva part més sensible i delicada. Sabia que el millor estava per arribar. I per tant jo continuava deixant-me fer, deixant-te fer.

Les teves mans es varen concentrar en passar suaument entre les cames per separar-les una mica. Passaves a prop del meu sexe, pel costat, per sobre, per l'entrecuix, .... Petons i carícies s'anaven donant pas uns als altres. Un suau massatge per avisar de que havies arribat on volies. I en el fons es també el lloc on jo volia sentir-te.

Obrires una mica més les meves cames. Segurament per tenir totalment al teu l'abast la meva part genital, per observar millor les reaccions del meu sexe davant el que li tenies preparat.

Vaig sentir passar els teus dits obrint-se pas entre els meus llavis i molt a prop del meu sexe i em vaig estremir.
A partir d'aquest instant, em vaig deixar dur completament.

Vares començar a jugar amb les teves mans sobre tota la meva zona genital com mai ho havies fet abans. Deliciós.
Passaves per la part exterior, pubis, vulva, i venies amb calma cap a l'interior.
Fregaves subtilment el meu clítoris per anar avisant-lo del que li venia a sobre. I es clar, ell responia gustós a qualsevol dels teus estímuls.

Els teus dits cercaven passar per a tots els meus raconets més íntims. No es podrien perdonar deixar-ne algun sense saludar. I jo mentre em sentia com en un núvol, gaudint d'una pluja de sensacions.

El moviment de les teves mans estava molt ben dirigit.
Cap endavant, cap endarrere.
A la dreta i a l'esquerra.
Cap a dins i cap a fora.
Estic segura que te mories de ganes de deixar intervenir els teus llavis i la teva llengua en aquest joc, però vares aguantar. Crec que puc dic sense errar-me que intuïes que això era el que volia viure i te vares reprimir. No saps com t'ho agraeixo.

El joc seguia. Els dits es sentien molt esvalotats, pareixia que anaven cada un pel seu compte, que no respectaven el fet de formar part d'una unitat com és la ma.
I aquest descontrol se'm va contagiar.
La meva excitació havia augmentat fins a un punt que no tenc paraules per descriure. T'havies entretingut una estona llarga en la part més interna del meus llavis menors, i en entrar timidament al meu interior, entrar en una vagina desitjosa de sentir més, però en aquell moment , el meu pensament fou que millor si sorties una estona, perquè volia seguir una estona més el joc. I de sobte les teves mans canviaren de lloc. Jugaven sobre el meu pubis, s'entretenien en pitjar sobre ell, en estirar i caragolar el meu borrissol púbic, que també saps que m'agrada. Tot en conjunt era un regal de plaer inesperat i gaudit al màxim i en aquell precís instant totalment desitjat, a més d'encaminat a arribar a un punt sense retorn.

La meva ment estava inquieta i desitjosa de seguir enviant missatges subliminars per intervenir en la teva actuació, però molt més hi estava el meu cos. No saps fins a quin punt m'havies provocat. No tenc mesura per explicar la meva excitació. Només podia pensar en que el joc duràs una estona més.

Tu senties i pressenties en quin punt estava el meu cos, i molt concretament el meu sexe. Ara ja els teus moviments estaven molt més dirigits a aconseguir l'excitació màxima.
Jo sentia la lubricació que te regalava el meu cos per avisar-te de lo content que estava. Tu cercaves tocar els punts més sensibles i delicats per confirmar-me que n'eres conscient.

Els teus dits ja s'obrien pas cap al més intern de la meva persona. Jo estava embogint del plaer que aquests m'oferien movent-se per tot allà on arribaven. Ells insistien per dir-me que volien sentir-me amb molta més força. Volien estar en primera fila en el moment en què comences la tempesta de moviments descontrolats que es generaria en l'interior del meu cos en un moment que ja era molt a prop.
Sentia tan proper el final que el volia reprimir per sentir-te una estona més dins i fora de mi. Però era difícil fer-ho. Tant, que fins i tot les meves mans varen davallar per participar del que estava passant en aquell lloc que tu havies triat per jugar. I de fet em vares convidar. Vares conduir la meva mà al clítoris perquè fos jo la que seguis l'estimulació, que saps que també m'agrada. Uns molt breus instants de joc conjunt, perquè l'excitació que ja em poseia no em permetia jugar amb mi mateixa, senyal inéquivoca per abandonar-me a la teva actuació de totes totes.

Tu vares tornar entrar, amb tota la teva mestria, els teus dits fins a la màxima profunditat . El joc es va intensificar. Li vares donar velocitat i pressió. I aquí va ser quan ja vaig perdre totalment el control i et vaig demanar que no t'aturessis per res del món. La resposta a tot aquest joc de provocació i seducció induïda no es va fer esperar. Em vaig córrer entre gemecs que vessaven plaer per tot arreu. El meu cos estava donant les millors mostres d'un orgasme indescriptible com feia temps que unes mans no li donaven.

Amb els teus dits encara dintre meu, sentint tot el moviment contractual de les meves parets internes, fou deliciós sentir, al mateix temps, els teus llavis besant-me per tot allà on arribaven, mentre el meu cos anava de nou cap a la calma inicial.

Un joc així és el que feia temps vaig demanar, i un dia com aquell, tu m'ho vares oferir i jo ho vaig saber gaudir.

Comentaris

  • Gaudi sexual a distància[Ofensiu]
    Bonhomia | 30-09-2014 | Valoració: 10

    Gràcies per l'escalfor. El meu membre s'ha posat ben dur. Escrius l'erotisme d'una manera que m'ha deixat ben atònit! XD!


    Sergi : )