3 anys, més de mil dies

Un relat de: Ishtar1717
Te vaig veure en el lloc acordat. Sota els arcs de l'edifici de l'ajuntament. Ho recordo com si fos avui i alhora és un moment que em queda molt lluny.

Una primera trobada dubtosa, amb un regust estrany, però que va convidar a tornar quedar.
Un segon encontre tranquil, que em va fer dubtar de nou, però gràcies a què tu prengueres la iniciativa en el pàrquing, aquí estam.
El pas del temps marca tot el que hem viscut i compartit. I el temps, que no s'atura, és el que ens portarà a seguir quedant per veure'l passar i deixar-hi la nostra empremta particular.

Han passat 3 anys. Això són més de mil dies, quasi tants com experiències viscudes, com històries contades.

Tenim un recull de relats excepcionals, ben guardats en cada un dels porus de la nostra pell, i que es podrien recollir en un llibre, que de ben segur, tindria també més de mil pàgines.

Un llibre que podria semblar-se al conte de les 1000 i una nits per la varietat de moments exposats.
Un llibre que pel seu contingut seria el nostre Kamasutra particular i privat.
Si seguim així, aquest llibre que ara és fictici, pot acabar sent una enciclopèdia de realitat.

Amb realitats personals tan diferents i tan distants, és increïble haver sabut ajustar-les per compartir els mil o més moments d'intimitat i això no té preu.

Al teu costat he après a retrobar-me en un espai personal que tenia abandonat.
Al teu costat he pogut sentir-me lliure per viure coses que fins ara havia hagut de reprimir.
Al teu costat he estat capaç d'arribar al cel i poder contar les estrelles.
Crec que cada estrella que els meus ulls poden veure dins la fosca de la nit és un reflex de cada un dels moments tan especials que he viscut al teu costat.

Contemplar una lluna plena amb tu, ha fet que tengués la percepció de què aquesta brillava més que mai.

Descobrir un raconet paradisíac a una platja verge, ha deixat enrere el concepte que tenia de paradís.

Un dia de navegació amb mala mar, pot convertir-se en un dolç moment quan decidim deixar-nos dur per les ones mentre els nostres cossos s'ajunten en un de sol, seguint el mateix ritme esvalotat de l'aigua salada que ens envolta.

Tenim un lloc d'encontre, especial i propi, enmig del camp, per gaudir del millor de cada un de nosaltres, fins que som descoberts i l'hem d'abandonar. Això ens fa tocar de peus a terra i confirmar que estem vivint una aventura amb tots els seus ingredients.

Hem tengut moments creats especialment per transportar-nos a llocs llunyans mentre vivim moments de sexe d'una intensitat indescriptible. Hem sabut passar des d'escenaris de conte fins a fons marins, passant per les festes del cava, per sentir les dotze campanades que marquen l'inici d'un nou any, sense desmerèixer per res els moments de xocolata, els moments de gelat, els moments de pastisseria i decoració personal, i un llarg etcètera de moments inoblidables.

Cada vegada que ens trobam ens dedicam un somriure de complicitat que ràpidament fem desaparèixer amb un petó ingenu i dolç que ens col·loca automàticament en el nostre petit univers.

Les teves mans són inquietes i impacients. La velocitat en què cerquen el meu cos supera dia a dia el seu record. Pareix que estam en un camp magnètic del qual no podem escapar. M'agrada sentir aquest primer contacte.

Jo intento fer el mateix, però tu sempre me guanyes la partida. Són poques les vegades en què el teu cos queda despullat davant els meus ulls golosos abans de què ho faci el meu davant la teva mirada devoradora.

Sentir els teus llavis sobre la meva pell és una sensació de calidesa i suavitat com la que pot generar una ploma recorrent el meu cos. No deixes cap raconet sense visitar i cada petó que hi deixes, cada petó que rebo, em genera una espècie de corrent elèctrica que fa que gaudeixi de l'efecte tot el cos.

M'has fet i m'he deixat fer. T'he fet i t'has deixat fer. Les ganes de jugar un amb l'altre sempre hi són presents, i augmenten dia a dia, i espero poder seguir, si cal, tres anys més.

Confiança i respecte són elements clau del que considero un èxit en aquest llarg camí que ja hem recorregut.

Tu has somiat, jo he somiat i els dos hem convertit molts d'aquests somnis en realitat, però una realitat que ha superat amb escreix qualsevol fantasia prèvia. Magnífic, excel·lent, impressionant. És moment de seguir somiant.

Les nostres trobades són una combinació perfecte de joc, de rialles, de ball, de bogeria, d'excitació, de plaer, d'orgasmes infinits, intensos i deliciosos.

La teva llengua domina a la perfecció el moment d'assaborir el meu sexe fent-me arribar al màxim plaer. La meva boca, amb la col·laboració de les meves mans, sap jugar fins a fer-te explotar de gust. Coneixem els que ens agrada i tractam d'experimentar i investigar nous moviments, noves maneres per accentuar encara més el plaer que vivim, el plaer que ens donam un a l'altre.

Sentir la teva duresa frec a frec contra el meu cos és la manera de fer pujar la meva excitació. Fer que aquesta duresa sigui sentida des de darrere intentant arribar al lloc més delicat i sensible del meu sexe, te provoca augmentar la intensitat del joc, cosa que sempre desitjam els dos, per donar una passa més en el que estam decidits a viure.

Són mil els llocs que ens han servit de refugi per aquestes trobades furtives. Són mil també les postures que hem aprofitat per ser un sol cos i viure la màxima intensitat del joc per acabar en un orgasme conjunt. Uns moments deliciosos que ens deixen sense paraules i sense alè. Una explosió més escandalosa que la d'un espectacle pirotècnic que ens fa acabar el joc cara a cara amb un somriure de plaer i una mirada d'autèntica complicitat.

Aquestes lletres no són més que un viatge ràpid en el qual he sobrevolat l'interval de temps de 3 anys o més de mil dies. Segur que hi ha detalls que se m'escapen, però no importa.

Això és el passat. El present és el que visc. I si hi ha un futur, aleshores, només puc dir "quina sort que tenc!" i a tot això vull afegir que m'agradaria poder compartir una estona més amb tu.

M'acompanyes en un nou viatge de mil dies més?

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer