Quan no puc tastar el teus llavis...

Un relat de: Ishtar1717
Sentir els teus llavis recórrer cada bocinet de la meva pell, és com rebre un avís per saber que alguna cosa important es prepara per ser viscuda, per saber que me prepares i que te prepares per viure un moment de posterior fusió.

Sentir els teus petons, mossegades, xuclades i llepades en el meu coll em produeix un calfred apassionant.

Sentir com vas davallant per sota del mentó en direcció als meus pits mentre vas fent un caminet de clotets humits en cada lloc on poses els teus llavis, és excitant.

Sentir els teus llavis jugant d'un costat a l'altre mentre les teves mans comencen a cercar llocs on estar a gust i on donar plaer, és intrigant.

Ja veus el que em donen a mi de si els teus llavis, tot això perquè ja trobo a faltar la seva textura i tenir-los aferrats als meus.
A veure si aquestes petites ferides dels teus llavis es curen aviat. Però mentre te contaré que és el que podem anar fent.

El proper dia, te tombaré al llit i no te deixaré fer-me absolutament res, fins que no t'hagi tocat de dalt a baix. Fins que les meves mans i sobretot els meus llavis hagin reconegut tot el teu cos. Val a dir, que a vegades és una mica difícil, doncs la teva masculinitat representada en tot el teu pèl protector no me posa les coses massa fàcils, però tot i això a mi m'agrada recórrer-te i sentir la teva pell sota els meus llavis.

La idea és començar per fer un lleuger massatge al cap amb els dits, passar després sobre els teus ulls, petonejant-los amb suavitat i dolçor, reconèixer les teves faccions i assaborir els teus llavis. Recórrer el teu coll des de les orelles en direcció al pit amb la llengua, mossegant-te el mentó a mig camí.
Tocar-te les espatlles arrodonides per agafar el ritme per arribar al teu pit, passar dolçament els dits entre els teus pèls,cosa que m'encanta i desviar-me cap als teus mugrons per dedicar-me uns instants a mossegar-los, a estimular-los, a llepar-los. És interessant veure com responen als estímuls i com assenyalen que la maquinària de l'excitació s'ha posat en marxa.
M'agrada jugar amb les mans i vaig movent-les per l'abdomen fins arribar a la zona púbica on puc contemplar com estàs ja de content. I en aquesta situació, no puc evitar la temptació d'apropar-me a tu i deixar que els meus llavis facin un tímid intent de tastar-te. És un dolç moment que convida a iniciar un joc de mans i boca, però que seguirà després, doncs falta encara veure que hi ha a la resta del cos. (M'agrada provocar-te).
Baixaré una mica més les mans. Vull passar la llengua per davall dels teus testicles i anar de costat a costat per avisar a les cames de que és el seu torn. Estic en un punt interessant, ja que la visió que tenc del que queda enmig de les cames, és la millor mostra de que tan tu com jo estam gaudint el moment. Lliscar entre les teves cuixes per anar cap als teus genolls, deixant que la llengua vagi marcant el caminet, per tornar a pujar aviat,doncs no puc deixar tan enfora la visió esplèndida del que mostra alegria entre les teves cames, i que sento que em crida, és la següent passa.

M'estic posant a mil, però donaré una mica més de temps al joc. Lentament te mouré, i te faré donar la volta. Vull jugar un poc amb l'esquena. Vull que la teva imaginació es dispari i te faci pensar en que vols alguna cosa més.

Asseguda sobre el teu culet, deixaré que el meu cos tombi cap endavant fins a que les nostres pells es toquin. Obriré la boca cercant els lòbuls de les teves orelles, que si no fos perquè estan a un lloc massa visible, algun dia te'n duries alguna marca. Son suauuuuusss i estan a un lloc que em permet tenir un contacte diferent amb tu, perquè és l'instant ideal dir-te alguna cosa a cau d'orella, però m'estalviaré les paraules per no interrompre aquest ritual dedicat al tacte.

Passo de nou els dits entre els teus cabells i acabo jugant amb sobre la teva esquena. Moviments lents i llargs que la recorren en tot el seu contorn. Me torn apropar a tu i ara són els llavis i la llengua els encarregats de dibuixar la teva silueta, de marcar-la, de sentir-la. Un moment de joc que podria ser etern, però que no ho serà perquè encara no he acabat de dibuixar tot el teu cos. Ara aixeco les meves anques i em faig una mica enrere. Vull veure el teu culet amb tot el seu esplendor. Rodonet, petitet, ben posat. Tan ben posat que m'està dient, me toques? jugues una estoneta amb mi? I les meves mans son tan ràpides que ja te tenen agafat. Una ma m'a cada anca. Quin gust pitjar-les, amassar-les!,ummm. La boca se'm fa aigua, m'està avisant de que també vol participar, i el meu cap es tomba per arribar-hi. Petites mossegades, petonets per tot arreu, passar la llengua pel mig dels glutis. Carícies i petons, joc i concentració juntament amb temptacions ocultes. Ara m'allargaré sobre el teu cos i deixaré que les meves mans passin per sota del teu cos. Vull comprobar com estàs de l'altre costat, vull saber si les mostres d'excitació es mantenen i segons el que em trobi o hi jugaré una mica per recuperar el to, o te voltaré directament de nou cap amunt per continuar el joc d'una altra manera.

Em donaré permís per jugar d'una manera que m'agrada i que gaudeixo, d'una manera en que te puc sentir fins al més profund del meu cos i a vegades la meva ànima, d'una manera que sé que t'agrada, i com que tot ha anat de manera lenta i suau, estic disposada a arribar al final de la mateixa manera.

És moment de deixar les paraules i concentrar-se en sentir el més mínim moviment. La fusió ha tingut lloc. Mentre, te miro el rostre, que em transmet el plaer que estàs sentint, sento que la meva excitació augmenta per moments. Deixes que em mogui al meu ritme, tu estàs sentint al màxim qualsevol dels meus moviments. Ens centram en el que feim. Ens concentram en el que vivim. I sense dir res ens submergim en un moment on el moviment dels dos cossos és el mateix. Ara tu, ara jo, ara els dos.  És com el moviment profund de les ones de la mar. Una sincronia perfecte en una immensitat blava. Som com una onada que condueix tota la seva força interna cap a la vorera, on acabarà exhausta però contenta de tot el camí recorregut, i arribat el moment recularà una mica per contemplar satisfeta tot el que ha viscut des de que es va formar fins aquest precís instant en que ha arribat al seu final. El mateix final que tu i jo també estam celebrant.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer