Aventura entre queviures

Un relat de: Viking
És dissabte al matí, surto al carrer sense destí, malhumorat. Fa una setmana que he trencat amb la meva parella, després de vuit anys junts. No li veig sentit a moltes coses, que fins ara eren importants per a mi.
Decideixo anar a comprar a l'súper, necessito coses per anar equipant el meu nou apartament i també esmorzar. Entro en el primer que trobo. Compro , el que em va semblant.
Em dirigeixo a la cua de la caixa, davant meu hi ha una dona de mitjana edat, que ja està acabant la compra, em fixo en ella. Se la veu alegre i de bon humor, ben el contrari que jo. Recull les seves coses i amb tan mala fortuna, que se li trenca la borsa. Ràpidament m'ajupo a ajudar-la, gairebé ens colpegem . Els dos ens vam posar a riure. Jo acabo ràpidament, ja tinc tot el què necessito i la segueixo. M'ha impactat el seu somriure i bon humor.
Li pregunto si viu a prop, i em comenta que si. Entaulem conversa i ja que els dos hem de esmorzar, vam buscar un lloc proper, per a això. Ella també està separada i quedem, per una pròxima cita el dijous següent. Ens trobem a la tarda, al bar que haviem esmorzat i passem una bona estona conversant. Em té captivat amb el seu agradable somriure, simpatia i elegància. Li suggereixo si vol pujar al meu apartament a prendre alguna cosa, però no accepta. Ens acomiadem donant-nos un petó, a la galta. I quedem per al proper dissabte. M'ha enamorat i no penso deixar passar l'oportunitat de conquerir-la .
Després de despertar totalment malhumorat aquell dissabte passat , sembla que els meu signe pot canviar. A saber ???

Comentaris

  • L'amor no es té que perdre per sempre...[Ofensiu]
    unicorn_blanc_del_bosc | 12-03-2021 | Valoració: 10

    Meravellós i molt ben fet relat. És veritat, l'amor pot ressorgir i, a vegades, de seguida i/o quan menys t'ho esperes.

    Espero que l'home del teu relat aposenti l'amor en la seva nova amiga. Crec que s'ho mereix. La solitud forçada és molt desagradable. Jo, encara que sóc un tant solitari, sempre he tingut un amic i un altre (i alguns ex-amics).

    Crec que hauria de llegir-te més. Ja ho anirem veient al pas del temps.

    Salut i bona sort!!!

  • Relat rebut[Ofensiu]

    El teu relat entra a concurs, gràcies per participar.

    Comissió XI Concurs ARC

  • Genial[Ofensiu]
    versos_perduts | 11-01-2021 | Valoració: 10

    Una història que per quotidiana, m' ha cridat, l' atenció.
    Una aventura ben real i possible.
    Felicitacions.