Autenticitat

Un relat de: GTallaferro

No vull xarxes d'incomunicació ultraràpides. No vull filtres mecànics que m'atueixin els sentits. No vull fotografies d'instants no viscuts per l'ànsia de ser immortalitzats. No vull parets denses de maons negres que m'obstrueixin la visió. No vull còpies en sèrie. No vull pluges de llums. No vull tanta oferta i demanda. No vull més fàbriques d'esclaus. No vull la rígidesa etiquetadora d'una ciència que es creu infalible. No, vull viatjar per aquest mapa de coordenades racionals. No vull que aquesta trepanadora anestesia tecnòcrata em perfori l'ànima. No, no vull viure excomunicada del pols verd de la terra.

Vull enviar cartes escrites amb ploma. Vull sentir l'aroma de les espelmes que s'apaguen, un cop acaben de tenyir d'ambre i coure els meus horitzons.Vull antics retrats a l'oli que em parlin des de l'altra banda de les teles. Vull escoltar el silenci adormit dels monestirs dialogant amb la saviesa de l'anima. Vull tenir la paciència infinita del copista medieval que desconeix el terror de la pressa. Em vull perdre per camins ignots en una nit de claror de lluna. Vull amarar-me de pluja sanadora. Vull escoltar el murmuri del foc.Vull recuperar els contes, les llegendes, el culte als avantpassats, explicar als meus que la màgia no ha fugit, que roman, encara, en nosaltres.
Vull retornar a la natura.

Comentaris

  • el més senzill, el més viu[Ofensiu]
    perunforat | 16-06-2007

    M'ha agradat molt el que acabo de llegir, unes paraules que van de menys a més ja que comparteixo aquesta escala. El més senzill resulta ser el més viu per viure i gaudir...
    No canvio per a res el reflex de la llum de la lluna brillant, dormint als braços del mar, mirant de reüll als vius amants de la seva existència!
    La foto escollida m'ha acompanyat durant la lectura!

    Raquel

  • Aixecar la veu[Ofensiu]
    Bonhomia | 02-03-2007 | Valoració: 10

    Seria tota una aventura. Però el que em passa a mi és que sóc molt desconfiat. No m'atreviria a viatjar al passat. En canvi, m'agradaria viure de forma espiritual aquestes coses que tu dius ( i no és impossible ) en aquest ara. Pensa que també seria important aixecar la veu en aquest moment. Tu ho fas en aquest relat. Però hem de trobar la manera de desequilibrar la ment dels capsquadrats que ens governen i dictadors, i no parlo només de polítics. Qualsevol persona ho pot ser. Mira per exemple, el cas de les dones maltractades pels seus marits. Són gent "normal".
    Jo crec que és possible canviar el món. I a la vegada disfrutar plenament de la vida. Ja sé que hi ha moltes coses que no funcionen o que precisament són dolentes perque les fem funcionar, com fas entendre tu. Però no ens podem rendir. Hem de plantar cara a aquesta época en la que vivim. Es pot fer.

    Petons.


    Sergi

  • M'agradat força el relat[Ofensiu]
    soc com soc | 12-02-2007 | Valoració: 8

    M'agradatmol el teu ralat seguwix aixi vas be

l´Autor

Foto de perfil de GTallaferro

GTallaferro

67 Relats

153 Comentaris

61403 Lectures

Valoració de l'autor: 9.79

Biografia:
Vaig néixer l'onze de maig del 75, el dia de Sant Eudald, patró del meu estimat Ripoll, que guarda com a preuada possessió el magnífic Monestir de Santa Maria.
Des de sempre m'han apassionat les lletres. Pel que fa a la lectura, m'encanta llegir impulsada per la curiositat d'aprendre com comprendre millor el món i també a mi mateixa. Els llibres són el meu millor mitjà de transport cap a nous móns i noves idees. I en referència a l'escriptura, haig de dir que la considero un gran mètode de catarsi que intento practicar sempre que puc.
També m'agrada dibuixar, anar al cinema i multitud de petites coses que donen color a la vida,com acariciar els meus gatets, en Xin xin i en Kiri.

En fi , només dir-vos que em fa molta il·lusió que llegiu els meus relats!!