Aquesta nit (2)

Un relat de: meral

AQUESTA NIT (2)

T'explico els meus somnis
Com si d'ells
Poguessis treure
L'entrellat de la vida.
Però no.
L'entrellat de la vida
No està ni en els meus somnis
Ni en els teus.
No està en el somni de cap mortal.
Senzillament dormim
I a l'endemà ens espera,
Sinuós, el vertigen del dia a dia,
La lluita atzarosa
Per continuar sentint-nos vius
Sabent que els postres somnis
Han quedat enrera.
Han quedat enrera
Els somnis bons i els dolents
Que voldrien explicar
El nostre temps de vigília
Sabent que mentre dormíem
Ha nascut i ha mort tanta gent.

Comentaris

  • m'agrada[Ofensiu]
    ANEROL | 03-09-2008 | Valoració: 10

    és senzill, sensible, amb un bon ritme

  • Hola meral[Ofensiu]
    brumari | 28-06-2008

    "L'entrellat de la vida no està en el somni de cap mortal". Tens raó, però tal vegada, com molt bé dius en el teu comentari, en els somnis podem intuir la individualitat de cadascú.

    Un bonic poema

  • morir, dormir, potser somniar[Ofensiu]
    franz appa | 19-06-2008

    Hamlet em persegueix avui, després de llegir-lo al darrer conte de Hamler, el ser o no ser se'm torna a evocar des d' aquest poema teu. Que la vida és dormir, i potser somiar. Des de la línia de la vigília cap aquí, certament, entenc que el somni sigui a penes un fantasma immaterial. però també és veritat que mentre molts humans neixen, i altres moren, altre viuen aquesta mena de mort provisional que és el son, i dins el somni, com una vida alternativa. Traces molt bé la relació amb la vida real" quan dius que els somnis han quedat enrera.
    Petons,
    franz

  • perdona el retard![Ofensiu]

    Ho has encertat!, volia parlar de "gens" de genètica...

    M'agrada el teu poema sobre els somnis, meral. M'agrada la força amb que t'expresses i la capacitat "genètica" (és broma, eh?) de sentir, d'interrogar-te, d'estimar. Un pató molt, molt, molt dolç!

l´Autor

Foto de perfil de meral

meral

97 Relats

151 Comentaris

104424 Lectures

Valoració de l'autor: 9.79

Biografia:
El meu nom oficial és Marta Capdevila Peydro, m’he posta Meral perquè em vaig casar a Turquia i la meva filla va néixer a Estambul i en llengua turca vol dir isard i s’assembla una mica a Marta. El meu fill va néixer a Guimerà, el meu poble estimat: « Qui perd els orígens perd la identitat ».
.
Escric relats a la revista Nova Tàrrega, tinc publcat un llibre de relats en paper de títol "Les dones dels anells" que ha tingut molt bona acullida. Ara fa temps que no entrava en aquesta web per problemes técnics, però prometo tornar-ho a fer. Tinc dos llibre acabats, un de poemes en català i una novel·la en castellà pendents de publicació en paper i un altre en periode d'escritura. Tinc un llibre publicat a la internet en castellà de títol "Tres meses en mas Montornés".
La foto del meu perfil és vella, ara estic més guapa.
Finalent he publicat el nou llibre en castellà "Nueve meses en Mas Montornés" en paper amb l'editorial Arial ediciones. Altresllibres tinc en concurs.