LA GENERCIÒ DELS 60

Un relat de: meral
LA GENERACIÒ DELS 60

Mafalda de Quino m'ho deia cuan anava al col-legi i era de les primeres de la classe i m'ho segueix dient ara en els wpsap matiers i els Fecebook nucturns i que coemenço a ser última en tot: Als qunze anys em deia: "No siguis tan criticona de lo alié, cuida les teves amistats, de la teva gent, dels teus veïns més propers, cuida dels teus fills si en tens, cuida els teus propòsits més íntims, no t'oblidis mai de mirar el teu voltant amb sorpresa, amb aire crític, amb inquietad envers el futur i sobretot amb sentit de l'humor"; i que als seixanta em diu:" Amb ganes de compartir opinions, tant si ets sents de les primeres com si et sens de les últimes en les teves feines cotidianes, tant si sóc de les primeres en dir "bon dia" per wapsap o de les últimes en dir "bonanit" pel Facebook, despertan sempre el sentit de la sol:lidaritat.
Aquesta Mafalda tan clàsica com la bona música i l'espoteneitat, una bona poesia o un quadre explicatiu.

Marta Capdevila Peydro

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de meral

meral

97 Relats

151 Comentaris

104578 Lectures

Valoració de l'autor: 9.79

Biografia:
El meu nom oficial és Marta Capdevila Peydro, m’he posta Meral perquè em vaig casar a Turquia i la meva filla va néixer a Estambul i en llengua turca vol dir isard i s’assembla una mica a Marta. El meu fill va néixer a Guimerà, el meu poble estimat: « Qui perd els orígens perd la identitat ».
.
Escric relats a la revista Nova Tàrrega, tinc publcat un llibre de relats en paper de títol "Les dones dels anells" que ha tingut molt bona acullida. Ara fa temps que no entrava en aquesta web per problemes técnics, però prometo tornar-ho a fer. Tinc dos llibre acabats, un de poemes en català i una novel·la en castellà pendents de publicació en paper i un altre en periode d'escritura. Tinc un llibre publicat a la internet en castellà de títol "Tres meses en mas Montornés".
La foto del meu perfil és vella, ara estic més guapa.
Finalent he publicat el nou llibre en castellà "Nueve meses en Mas Montornés" en paper amb l'editorial Arial ediciones. Altresllibres tinc en concurs.